پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۵۴

حجت الاسلام زاهدی:

شناخت ناهنجاری ها کمک شایانی به داشتن جامعه سالم می کند

شناخت ناهنجاری ها کمک شایانی به داشتن جامعه سالم می کند

مهدیشهر-خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر گفت: شناخت هر چه بهتر هنجار و ناهنجاری های اجتماع کمک قابل توجهی به داشتن یک جامعه سالم می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلام رضا زاهدی صبح روز چهارشنبه در بازدید از پروژه در حال احداث مصلی بزرگ امام خمینی(ره) مهدیشهر با تاکید بر اهمیت کار فرهنگی اظهار داشت: باید تلاش کرد تا مشکلات و معضلات فرهنگی موجود در این شهرستان هر چه بیشتر و بهتر شناسایی شود.

وی با بیان اینکه تا کنون مبلغ نهصد و ده میلیون ریال اعتبار جهت ساخت مصلی برگ مهدیشهر هزینه شده است گفت: این  پروژه در زمینی به مساحت پنج هکتار در حال ساخت است.

زاهدی گفت: شبستان شش هزار نفری خواهران و برادران، سالن غذا خوری با ظرفیت 1500 نفر، مهدکودک، کتابخانه، دفتر مصلی، سرایداری، سرویس بهداشتی، اتاق صوت، سالن آمفی تئاتر، آبدارخانه، سالن نمایشگاه، سالن سمعی بصری و سالن رایانه از جمله امکانات سایت پروژه مصلی بزرگ امام خمینی(ره) مهدیشهر است.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر آن، برای این پروژه پارک و همچنین پارکنیگ نیز طراحی شده که امیدواریم به فضل پروردگار و با همکاری و همیاری شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور و اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان و دیگر دستگاه های اجرایی این طرح فرهنگی دینی هر چه زودتر به بهره برداری برسد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر در پایان از جدیت عوامل اجرایی این پروژه و همچنین پیگیری امام جمعه و فرماندار این شهرستان خبر داد و گفت: امیدوارم پروژه عظیم مصلی مهدیشهر با تخصیص به موقع اعتبارات لازم هرچه زودتر به بهره برداری برسد.

کد خبر 1642369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha