پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۵۹

پس از گزارش مهر/

استاندار کرمانشاه از تسریع در ساماندهی آبشوران خبر داد

استاندار کرمانشاه از تسریع در ساماندهی آبشوران خبر داد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه در مراسم افتتاح تقاطع غیر هم سطح شهدا، از تسریع در ساماندهی آبشوران خبر داد.

به گزارش خبرنگارمهر، استاندار کرمانشاه ظهر امروز در مراسم افتتاح تقاطع غیر هم سطح پل شهدای کرمانشاه تصریح کرد: برهمه مسئولان واجب است که در جهت رفع مشکلات شهرکرمانشاه تمام تلاش خود را به کار گیرند.
 
دادوش هاشمی گفت: شهر کرمانشاه در مقایسه با سال های گذشته بسیار تغییر کرده به طوری که اکنون دارای جایگاه ویژه ای در کشوراست.
 
وی از انباشته شدن زباله ها در سطح شهر اظهار نارضایتی کرد و بیان داشت: تنها ادعا داشتن درانجام کارها کافی نیست، بلکه عمل به وعده ها و قول ها و تلاش در جهت رفع مشکلات ملاک کفایت مسئولان است.
 
وی اضافه کرد: رودخانه قره سو که از وسط کلان شهر کرمانشاه عبور می کند تاچندی پیش جایگاه فاضلاب های شهر بود اما اکنون که با لایروبی این رودخانه بزرگ تا حدی از آلودگی آن کاسته شده است.
 
وی همچنین به پروژه آبشوران که قراراست با طول 15 کیلومتر به یک کانال سرپوشیده تبدیل شود اشاره کرد و گفت: با تلاش های فراوان، اعتبارات لازم برای اجرای این پروژه اختصاص یافت که در نهایت این امر موجب اتصال رود خانه آبشوران به قره سو خواهد شد.
 
وی درادامه به لزوم ترمیم بافت های فرسوده شهر کرمانشاه اشاره کرد و اظهار داشت: مسئولین مربوطه باید برای رفع این مشکل تلاش کنند.
 
هاشمی ادامه داد: هر کاری که ازدستمان بر می آید باید انجام دهیم و نباید منتظر تقدیر و تشکر از سوی کسی بود.
 
استاندار کرمانشاه گفت: اقدامات لازم برای ایجاد باغ گل ها، پارک بانوان و زیبا سازی پارک شیرین در حال انجام است.
 
وی با اشاره به اختصاص اعتبار 37 میلیارد تومانی به شهرداری کرمانشاه افزود: اعتبارات اختصاص یافته به شهرداری کرمانشاه در سال جاری بیشترین اعتباراتی است که تا کنون به یک شهر اختصاص یافته است.
 
وی در ادامه ابراز داشت: فعالیت های عمرانی و زیبا سازی شهر کرمانشاه برای رفاه حال شهروندان و زیبایی شهر صورت می گیرد که شهروندان باید نسبت به این امور حساس بوده و در صورت مشاهده افرادی که به این اماکن ضرر می رسانند تذکر دهند.
 
وی همچنین از مسئولان استان خواست در انجام امور محوله صادقانه و با خلوص نیت کار کنند.
کد خبر 1642580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha