پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۷:۳۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

بکارگیری روشهای ساخت و ساز سنتی جوابگوی نیازها نیست

بکارگیری روشهای ساخت و ساز سنتی جوابگوی نیازها نیست

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استانداری لرستان با تاکید بر توجه به صنعتی سازی در حوزه ساختمان، گفت: امروزه دیگر بکارگیری روشهای ساخت و ساز سنتی جوابگوی نیازها نیست.

حمید خورشیدوند در حاشیه برگزاری اولین مجمع عمومی انجمن بتن لرستان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ساخت و ساز چه در بخش خصوصی و چه دولتی در لرستان رونق گرفته است، اظهار داشت: برای نظارت بر تولید کنندگان مصالح و کنترل نظارت پروژه ها وجود یک انجمن علمی که بتواند از نظر علمی پاسخگوی نیاز بخش فنی ساخت و سازها باشد ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه پتانسیل نیروی انسانی متخصصی که در استان وجود دارد و همچنین ایجاد رشته دکتری عمران در استان می تواند در ارتقا سطح فنی و علمی ساخت و سازها موثر باشد، یادآور شد: تشکیل انجمن بتن در لرستان می تواند تسریع کننده روند اجرای آئین نامه ها و ضوابط در این بخش باشد.

معاون عمرانی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه امروزه استفاده از مصالح سنتی و به کارگیری روشهای ساخت و ساز سنتی جوابگوی نیازها نیست، افزود: به همین دلیل ضرورت تشکیل انجمن بتن به عنوان یک انجمن علمی در لرستان احساس می شد.

خورشیدوند تصریح کرد: امروز اولین مجمع انجمن بتن لرستان با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاهها برگزار شد و انتخابات هیئت رئیسه آن نیز انجام شد.

کد خبر 1642628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha