حمید خورشیدوند در حاشیه برگزاری اولین مجمع عمومی انجمن بتن لرستان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ساخت و ساز چه در بخش خصوصی و چه دولتی در لرستان رونق گرفته است، اظهار داشت: برای نظارت بر تولید کنندگان مصالح و کنترل نظارت پروژه ها وجود یک انجمن علمی که بتواند از نظر علمی پاسخگوی نیاز بخش فنی ساخت و سازها باشد ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه پتانسیل نیروی انسانی متخصصی که در استان وجود دارد و همچنین ایجاد رشته دکتری عمران در استان می تواند در ارتقا سطح فنی و علمی ساخت و سازها موثر باشد، یادآور شد: تشکیل انجمن بتن در لرستان می تواند تسریع کننده روند اجرای آئین نامه ها و ضوابط در این بخش باشد.
معاون عمرانی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه امروزه استفاده از مصالح سنتی و به کارگیری روشهای ساخت و ساز سنتی جوابگوی نیازها نیست، افزود: به همین دلیل ضرورت تشکیل انجمن بتن به عنوان یک انجمن علمی در لرستان احساس می شد.
خورشیدوند تصریح کرد: امروز اولین مجمع انجمن بتن لرستان با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاهها برگزار شد و انتخابات هیئت رئیسه آن نیز انجام شد.
نظر شما