پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۸:۲۱

اخبار ورزشی/

دونده چهارمحالی المپیکی شد

دونده چهارمحالی المپیکی شد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: روح اله عسگری دونده 110متر با مانع استان چهارمحال و بختیاری المپیکی شد.

به گزارش  خبرگزاری مهر، روح الله عسگری دومین سهمیه الف المپیک و نهمین سهمیه دوومیدانی ایران دربازی های المپیک لندن را در مسابقات دوومیدانی ستارگان آسیا در قزاقستان کسب کرد.

در دومین روز از چهارمین دوره رقابتهای دوومیدانی ستارگان آسیا عسگری دونده ارزشمند استان چهارمحال و بختیاری با پشت سر گذاشتن رقبا و ثبت زمان 13.50 ثانیه موفق شد ضمن شکستن رکورد ایران دراین ماده، خود را درجمع المپیکی های ایران در سال 2012 قرار دهد.

عسگری با ثبت این رکورد ارزشمند پس از احسان حدادی تنها دوومیدانی کار ایرانی است که با رکورد ورودی الف به بازیهای لندن خواهد رفت.

وی دو نشان برنز آسیایی را در کارنامه افتخارات ورزشی خود دارد و دونده ای است که سالهاست رکورد دار دوی ۱۱۰ متر با مانع ایران است.

روح اله عسگری گندمانی دونده صاحب نام استان متولد1360 شهر گندمان از توابع شهرستان بروجن است و بیش از 15 سال سابقه فعالیت در رشته دو ومیدانی دارد.

برقراری پیوند بین جوانان امروز و افکار شهـدا ضروری است

مدیر کل ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری گفت: پیوند بین نسل جوان امروز با مبانی فکری شهدای جوانان باید برقرار شود.

  محمود شمسی پوردر دیدار با خانواده شهید علی رضا کوهی بر لزوم گسترش مبانی فکری شهدای جوان در جامعه تاکید کرد و گفت: افکار و اندیشه های شهدای نظام مقدس جمهوری اسلامی آنچنان پربار است که هر کدام می تواند به تنهایی بسیاری از مشکلات فرهنگی امروز را حل کند.

شمسی پور افزود: اگر پیوند بین نسل جوان امروز که در معرض بزرگترین حملات فرهنگی غرب هستند با افکار و اندیشه های شهدای جوان برقرار شود مطمئنا ثمرات بسیار مبارکی در بر خواهد داشت.

مدیر کل ورزش و جوانان با انتقاد از بعضی تبلیغات در معرفی شهدا، گفت: نباید طوری وانمود کرد که شهدا غیر قابل دسترس هستند تا نوجوانان و جوانان فاصله زیادی بین خود و شهـدا احساس کنند.

وی همچنین دیدار با خانواده شهدا را یکی از وظایف مدیران و مسئولین دانست و گفت: این برنامه ها باعث می شود همیشه در نظر داشته باشیم که امنیت و تعالی امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون از جان گذشتگی جوانان دیروز این مملکت است.
 
تیم تنیس روی میز چهارمحال و بختیاری عازم مسـابقات کشوری شد
 
تیم چهار نفره تنیس روی میز استان چهارمحال و بختیاری عازم مسابقات کشوری شد.

مسابقات تنیس روی میـز قهرمانی کشوری به مدت یک هفته در قم آغاز شد و تیم استان در رده سنی زیر 12 و زیر 14 سال روز گذشته برای حضور در این رقابت ها عازم استان قم شدند.

در رده سنی زیر 12 سال پارسا ربانی و امیر نیکوبین و در رده سنی زیر 14 سال نیز مهرداد مرادی و امین محمد موسویان تیم استان را در این مسابقات تشکیل می دهند.
 
احمدصـدری به عنوان مربی، تیم استان را در این رقابت ها همراهی می کند.
 
نشان طلای مسابقات پرس سینه کشور بر گردن ورزشکارچهارمحالی
 
مدال طلای مسابقات پرس سینه قهرمانی کشور رده سنی جوانان در دسته 105 کیلوگرم به ورزشکار استان رسید.

ابراهیم شعله ورزشکار وزن 105کیلوگرم استان موفق شد در مصاف با دیگر مدعیان این وزن با مهار وزنه 205 کیلوگرم نشان طلا را برگردن آویزد.

رقابت های قهرمانی کشور در رشته پرس سینه بدون تجهیزات در رده های سنی نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان در سالن انقلاب بندر آستارا با حضور 150 ورزشکار از 10 لغایت 16 تیرماه سال جاری در حال برگزاری است.

مسعود اردشیری ورزشکار رده سنی بزرگسالان استان که یکی از امیدهای استان برای کسب نشان طلا به حساب می آمد در اثر آسیب دیدگی نتوانست در این مسابقات شرکت نماید.
 
مسابقات فوتبال روستایی عشایری در چهارمحال و بختیاری به مرحله نیمه نهایی رسید
 
در ادامه مسابقات روستایی و عشایری قهرمانی استان تیم کیار و فارسان به مصاف هم رفتند.

در ادامه این مسابقات و در گروه "ب"، تیم کیار و اردل در استادیوم تختی فارسان به مصاف یکدیگر رفتند که نماینده کیار موفق شد با نتیجه سه بر یک حریف خود را از پیش رو بردارد.

مرحله نیمه نهایی این رقابت ها و در اولین مسابقه تیم های شهرکرد و کیار راس ساعت 15 و30دقیقه به مصاف هم می روند و تیم های گوجان و بروجن نیز در ساعت 17و30 دقیقه به رقابت با هم می پردازند.
 
شهرستان فارسان میزبان این مسابقات است.
کد خبر 1642666

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha