به گزارش خبرنگار مهر، در تمامی شهرها و روستاهای خراسان شمالی، از نخستین ساعات شب گذشته ایستگاههای شربت و شیرینی در خیابانهای پوشیده از ریسههای رنگارنگ و پرچمهای مزین به نام مبارک حضرت مهدی (عج) برپا شده بود.
مردم ولایی و معتقد این استان اعم از زن و مرد، پیر و جوان در جشنهای نیمه شعبان حضوری فعالانه داشتند و با شادی توام با انتظاری شیرین، ولادت امام عصر خود را به یکدیگر تبریک میگفتند.
در این شب بیش از 250 مبلغ در مساجد و محافل جشنهای نیمه شعبان سراسر استان حضور داشتند.
این روحانیون با برگزاری برنامههای فرهنگی با هدف بالا بردن معرفت و شناخت مردم نسبت به امام زمان (عج) و موضوع مهدویت و انتظار و نیز شرکت در جشنهای شاد مردم، میلاد حضرت مهدی (عج) را گرامی داشتند.
همچنین به گفته معاون بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی جشنهای نیمه شعبان در 18 بقعه متبرکه استان نیز برگزار شد.
سید حسن معروف زاده اظهار داشت: این نهاد جشن نیمه شعبان را به صورت ویژه و با اجرای برنامههای مولودی خوانی، سخنرانی، مداحی و توزیع شربت و شیرینی در این بقاع متبرکه برگزار کرد.
در روستاهای خراسان شمالی نیز مردم با حضور در مساجد و تکایا با خوش رویی و خوشحالی این شب بزرگ را به یکدیگر تبریک گفته و در جشنهای نیمه شعبان شرکت کردند.
بسیاری از دختران و پسران جوان خراسان شمالی نیز این شب فرخنده را سرفصل آغاز زندگی مشترک خود قرار داده و با دلی سرشار از امید و انتظار، پیوند مقدس عشق و محبت بستند.
به گزارش خبرگزاری مهر، جشنهای نیمه شعبان تا پاسی از شب گذشته در خیابانها و مساجد شهرهای استان ادامه داشت و پایان بخش این جشنها نیز مطابق معمول دعای همیشگی فرج بود و انتظار طلوع دوباره خورشیدی که در چنین شبی طلوع کرد و جهانی را روشنی بخشید.
نظر شما