پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۲۷

آیت الله شیخ مصطفی علما:

بد حجابی در شهری که در مسیر کربلاست پذیرفته نیست/ضرورت امر به معروف

بد حجابی در شهری که در مسیر کربلاست پذیرفته نیست/ضرورت امر به معروف

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: عدم رعایت مسئله عفاف و حجاب در حکم جنگ با خداست و باید دید کرمانشاه به عنوان شهری که در مسیر کربلاست و قسمت زیادی از آن وقف امام حسین (ع) است، چرا در رعایت حجاب وضعیت مناسبی ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله شیخ مصطفی علما در خطبه های این هغته نماز عبادی سیاسی جمعه کرمانشاه با اشاره به 16 تیر ماه و روز مالیات در کشور اظهار داشت: باید اتکای کشور به نفت و گاز با پرداخت صحیح و به موقع مالیات به حداقل برسد.

علما افزود: نفت و گاز باید برای چند صد سال آینده بماند و نسل های آینده نیز از آن بهرمند شوند و از اول انقلاب تا کنون نیز این حرف زده شده است که نباید آنقدر متکی به نفت باشیم که وسیله ای برای تهدید و ارعاب غرب شود.

وی اضافه کرد: امروز پالایشگاه 50 کشور متکی به نفت ایران است و اینها مجبورند نفت خود را از ایران تهیه کنند اما به هر حال عقل و استدلال اقتضا می کند که ما متکی به خود باشیم.

امام جمعه کرمانشاه تأکید کرد: البته نرخ مالیات ها نیز باید عادلانه باشد، مؤمنین و بازاریان استان از بیست سال پیش تا کنون به مبالغ مالیات اعتراض داشتند که این توقع نیز به جاست.

علما با اشاره به دهه نکوداشت مساجد خاطر نشان کرد: با غبار روبی و حضور بیش از پیش در مساجد باید به استقبال ماه مبارک رمضان برویم و سعی کنیم در تمام ارگان ها و مراکز فضای متفاوتی برای ماه رمضان تدارک ببینیم.

وی با اشاره به ضرورت امر به معروف و نهی از منکر، گفت: همه موظف هستیم اگر کسی روزه خواری کرد به او تذکر داده و با اخلاق اسلامی با او برخورد کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه بیان داشت: ستاد امر به معروف و مابقی ارگان های مرتبط از همین حالا در رابطه با روزه خواری تذکر و هشدار دهند و به انواع روش ها مردم را تفهیم کنند و همه دستگاه ها از جمله نیروی انتظامی، قوه قضاییه و بسیج موظفند با اخلاق و برخورد اسلامی به وظیفه خود عمل کنند.

آیت الله علما به 21 تیر ماه روز عفاف و حجاب اشاره کرد و ادامه داد: بد حجابی و عدم رعایت عفاف در جامعه در حکم جنگ با خداست، این کار جنگ با اسلام و امام زمان است و اگر عذاب نازل شود خشک و تر را نمی بیند و تشخیص نمی دهد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کرمانشاه افزود: هر عملی در زندگی عکس العملی دارد و باید دید چرا شهری که در مسیر کربلا است و عمده شهر وقف امام حسین (ع) است چنین وضعیتی در مسئله حجاب دارد.

علما همچنین بیان داشت: مانور موشکی پیامبر اعظم (ص) از کویر لوت تا خلیج فارس برای امثال امریکا و اسرائیل پیام دارد که ایران قدرتمند است، ما باید این قدرت را حفظ کنیم و کسانی که شرارت می کنند باید حواسشان جمع باشد که با برخورد نظامی و اطلاعاتی ایران روبرو می شوند.

خطیب جمعه کرمانشاه مظلومیت بحرین تحت ظلم آل خلیفه و آل سعود و امریکا و اسرائیل را در حالی که سازمان های بین المللی خفه شده اند و فقط نگاه می کنند، درناک عنوان کرد.

وی در این رابطه اضافه کرد: در بحرین بسیاری از شخصیت های سیاسی را مورد شکنجه قرار دادند و بسیاری از کارمندان دولت را اخراج کردند و این یک خفقان بزرگ سیاسی است.

آیت الله علما در پایان خطاب به نظام سلطه گفت: اینها باید متوجه باشند که مردم بیدار شده اند و زیر بار زورگویی آمریکا و اسرائیل نمی روند، اینها باید در سیاست خود تجدید نظر کنند، امروز مردم خودشان هم قیام کردند که به گفته سیاستمداران خود آنها این موضوع در صد سال گذشته بی سابقه بوده است.

کد خبر 1643302

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha