پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۱۷

با سخنرانی دکتر میری؛

برگزاری جشن با شکوه نیمه شعبان درمالزی / هنر نمایی منوچهر اذری

برگزاری جشن با شکوه نیمه شعبان درمالزی / هنر نمایی منوچهر اذری

کوالالامپور- دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران جشن نیمه شعبان با حضور پرشور ایرانیان مقیم مالزی شامگاه پنج شنبه در سالن فرهنگی شماره دو سفارت جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، در این مراسم دکتر علی اکبر ضیائی رایزن فرهنگی کشورمان ، دکتر محمد مهدی زاهدی رییس کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و سفیر سابق کشورمان در مالزی ، دکتر دولت آبادی کاردار سفارت ، اعضای نهادهای ایرانی در مالزی ، دانشجویان ، دانش آموزان و ایرانیان مقیم کوالالامپور حضور داشتند.

این مراسم که با حضور گروهی از استادان اعزامی از وزارتخانه های علوم و بهداشت ودانشگاه آزاد همراه بود با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و تلاوت قرآن کریم آغاز شد و سپس مدیر موسسه پژوهشی امین به ایراد سخن پرداختند.


 

دکتر میری ضمن تبریک میلاد امام زمان(ع) به کلیه شیعیان و علاقمندان آن حضرت، گفت :گسترش فرهنگ دینی در سطح جامعه امری لازم است و همه باید در این مسیر اهتمام ورزیم.

پس از سخنرانی ، هنرمندان اعزامی از ایران با اجرای موسیقی و دکلمه در وصف امام زمان(ع) برنامه های خود را آغاز کردند.

در این مراسم منوچهر آذری هنرمند پیشکسوت رادیو تلویزیون و سینما کشورمان به اجرای برنامه پرداخت که با استقبال حاضران در مراسم مواجه شد.

پس از اجرای یک دکلمه مسابقه فرهنگی با حضور چند تن از ایرانیان حاضر در جشن برگزار گردید و هدایایی نیز از طرف رایزنی فرهنگی کشورمان به شرکت کنندگان در مسابقه فرهنگی اهدا شد.

اجرای چند تصنیف همراه با موسیقی توسط هنرمند کشورمان آقای اکبریان پایان بخش برنامه های جشن نیمه شعبان در کوالالامپور بود .

ایجاد کارگاه نقاشی برای کودکان خردسال در سالن های جانبی از دیگر برنامه ها بود که با استقبال کودکان و خانواده انها روبرو شد.
 

کد خبر 1643348

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha