پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۳۴

اسماعیلی:

مشارکت بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان از نیازهای کنونی کشور است

مشارکت بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان از نیازهای کنونی کشور است

زنجان-خبرگزاری مهر: نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس گفت: مشارکت بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان از جمله نیازهای کنونی کشور است که علاوه بر ارتقای شاخصهای بهداشتی و درمانی به ارائه خدمات بهینه در جامعه کمک می کند.

به گزارش خبرنگار مهر،  محمد اسماعیلی ظهر جمعه در مراسم کلنگ‌زنی مجتمع پزشکی رفاهی قمر بنی هاشم زنجان که در سالن شرکت خطوط لوله  با بیان اینکه مجلس و دولت در تلاش برای رفع مشکلات و معضلات موجود در جامعه به ویژه در حوزه بهداشت و درمان  هستند، افزود: در بودجه سال جاری اعتبارات مناسبی برای رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان در کشور اختصاص یافته است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی گفت: حضور مردم در کنار دولتمردان  طی 33 سال گذشته موجب حل بسیاری از مشکلات جامعه شده است.

اسماعیلی افزود: حضور خیران برای کمک به کاهش مشکلات بیماران، موجب کاهش رنج آنها خواهد شد.

وی به سابقه فرهنگی مردم استان زنجان اشاره کرد و افزود: مردمی با سابقه ارادت به اهل بیت به طور قطع بیش از این می‌توانند در عرصه‌های کمک به همنوع خود حضور داشته باشند.

نماینده مردم زنجان و طارم افزود: اگر مسئولان در کنار مردم و به صورت هماهنگ با آنها حرکت کنند بخش اعظمی از مشکلات موجود در جامعه کاهش خواهد یافت.

اسماعیلی با بیان اینکه کمک گرفتن از مردم در همه جای دنیا برای کاهش مشکلات یک رویه محسوب می شود، ادامه داد: در 33 سال گذشته حضور به موقع مردم در صحنه‌ها موجب پیشرفت امور شده است.

وی با اشاره به معضلات موجود در اقتصاد استان زنجان ادامه داد: می‌توان از امکانات مردم در داخل و خارج استان برای کاهش و حتی حل این معضلات استفاده کرد.

اسماعیلی  با بیان اینکه دولت قصد وارد شدن در سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی را ندارد، باید از توان بخش خصوصی استان برای راه‌اندازی اقتصاد بهره‌گیری شود.

نماینده مردم زنجان و طارم با تاکید بر وجود ظرفیت‌های درخشان در سطح استان زنجان گفت: استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها در همه عرصه‌ها استان را در کشور تبدیل به الگو خواهد کرد.

کد خبر 1643358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha