به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازروابط عمومي شهرداري منطقه 22 مهندس مژده جو با اشاره به جزئيات اجراي اين طرحها گفت : تقاطع دهكده و رسالت (سه راه دهكده) به دليل وجود بزرگراه رسالت بعنوان يكي از مهمترين معابر شرياني شرقي ـ غربي تهران از پر ترددترين و با اهميتترين تقاطعهاي اين منطقه محسوب ميشود با حجم تردد قابل توجه خودروهاي عبوري و طولاني بودن زمان چراغ هاي راهنمايي روبروست.
وي ادامه داد: در فاز اول با اصلاح هندسي و احداث دوربرگردان در ضلع جنوبي اين تقاطع ، فازبندي و زمان سيكل چراغ هاي راهنمايي كاهش يافت و در مرحله بعد نسبت به حذف چراغ هاي آن نيز اقدام خواهد شد .
قائم مقام و معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري منطقه 22 با اشاره به اجراي طرح هاي اصلاح هندسي تقاطعهاي سه راه دهكده ، سه راه استاديوم آزادي و احداث 2 دوربرگردان در سه راه استاديوم و بلوار شرقي استاديوم آزادي ، تصريح كرد : با احداث دوربرگردان سه راه استاديوم ، اتومبيل هاي مسير شمال به جنوب بلوار دهكده كه قصد ورود به بزرگراه رسالت ، بلوار تعاون ، ميدان علامه و .. را دارند ، بايستي ضمن طي مسير مستقيم بلوار دهكده با استفاده از دوربرگردان سه راه استاديوم به سمت مقصد خود ادامه مسير دهند كه بدين ترتيب يكي از سه فاز چراغ هاي راهنمايي سه راه دهكده حذف شده و به صورت دو فاز زمانبندي عمل مي كند.
وي اضافه كرد : همچنين به دليل حذف حركت گردش به چپ در باند غرب به شمال در سه راه استاديوم ، رانندگان ميتوانند وارد بلوار شرقي استاديوم آزادي شده و از دوربرگردان احداثي در آن استفاده كنند .
مژدهجو گفت : به منظور حذف چراغ هاي راهنمايي سه راه دهكده ، لازم است دور برگردان بزرگراه رسالت (از غرب به غرب) ، بعد از پل رودخانه كن براي اتومبيل هايي كه در مسير جنوب به شمال بلوار دهكده قصد ادامه مسير به سمت شمال را دارند ، احداث شود .
وي اضافه كرد : براي ايجاد دوربرگردان مذكوربا توجه به واقع شدن در محدوده منطقه 5 ، هماهنگيهاي لازم با اين منطقه به عمل آمده است .
قائم مقام شهرداري منطقه 22 ، ساماندهي بلوارهاي اطراف استاديوم را يادآور شد و افزود : با توجه به اهميت اين محدوده كه از محورهاي پرتردد و تصادفخيز منطقه است ، دو ميدان بزرگ در بلوار غربي استاديوم آزادي مقابل در اصلي و بلوار شرقي استاديوم تقاطع مترو طراحي شده و آماده احداث است كه به دليل معارضهاي ملكي استاديوم آزادي ، احداث آنها موكول به رفع معارضها خواهد بود .
نظر شما