به گزارش خبرنگار مهر، احمد معصومی عصر شنبه در بازدید از باغات این شهرستان و دیدار با بغاداران اضافه کرد: امسال به دلیل شرایط نامساعد جوی، تولید محصولات باغی بویژه زرد آلو و آلبالو تا 50 درصد کاهش یافته است.
وی با اشاره به آغاز برداشت زرد آلو و آلبالو از باغات مشگین شهر افزود: پیش بینی می شود امسال پنج هزار تن زرد آلو و دو هزار تن آلبالو از باغات منطقه برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی مشگین شهر میزان کشت محصولات زرد آلو ، آلبالو و گیلاس در این شهرستان را بیش از هزار هکتار از باغات زیر کشت عنوان کرد.
وی باغات میوه این شهرستان را در مجموع 15 هزار هکتار برشمرد و یادآور شد: باغداران مشگین شهر سالانه 75 درصد از محصولات سر درختی استان معادل 300 هزار تن انواع میوه تولید می کنند.
معصومی با اشاره به برداشت 10 هزار تنی زردآلو در سال گذشته تصریح کرد: با وجود بارندگیهای مناسب در سال جاری، به دلیل افت دما در ابتدای سال جاری و سرما زدگی و نیز بارش تگرگ با کاهش محصول روبرو هستیم.
نظر شما