پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۰:۳۷

نخستین کنسرسیوم صادراتی کشور راه‌اندازی شد

اولین گروه تخصصی صادراتی کشور با عنوان "کنسرسیوم رویکرد" فعالیت خود را با هدف صادرات کالا و خدمات ایرانی در سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهران معاضد معاون اجرایی کنسرسیوم رویکرد، با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر عرضه محصولات ایرانی در بازارهای منطقه ای و بین المللی یک امر لازم و ضروری است و حضور در این بازارها تاثیر به سزایی در تقویت تولیدات داخلی کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه کنسرسیوم رویکرد فقط با هدف دستیابی به تخصص لازم در امر صادرات متولد شده است تا تاثیر به سزایی در رشد صادرات کشور داشته باشد، اظهار داشت: دفتر اصلی این کنسرسیوم در شهر کوالالامپور مالزی است و به زودی دفاتر دیگری در جنوب شرق آسیا ایجاد و راه اندازی خواهد شد.

به گفته معاضد، کنسرسیوم رویکرد تلاش دارد تا در یک برنامه زمان بندی شده، زمینه صادرات کالا، محصولات و خدمات ایرانی را به کشورهای جنوب شرق آسیا با محوریت مالزی فراهم آورد.

معاون اجرایی کنسرسیوم رویکرد از "محصولات صنایع غذایی و کشاورزی"، "مواد معدنی و ساختمانی"، "فرآورده های نفتی و پتروشیمی"، "تولیدات شیمیایی و شوینده"، و "خدمات و تکنولوژی های نوین" به عنوان پنج گروه از محصولات اصلی که زمینه سازی برای صادرات آن فراهم شده است، نام برد.

معاضد همچنین یادآور شد: هم اکنون 15 خدمت از سوی کنسرسیوم رویکرد به شرکت های ایرانی که تمایل به صادرات کالا و خدمات خود را دارند عرضه می شود و این خدمات شامل تمام فرآیندها و تمهیداتی است که یک شرکت برای صادرات کالا به آن نیاز دارد.

کد خبر 1644533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha