به گزارش خبرنگار مهر، علی رضا خسروی پیش از ظهر روز یکشنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات موجود در صنعت و اشتغال شهرستان های سمنان و مهدیشهر در جلسه ای با حضور رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان سمنان، بر حفظ اشتغال موجود تاکید کرد و اظهار داشت: توجه لازم به امنیت شغلی، توسعه و بالندگی اقتصاد را به دنبال خواهد داشت.
وی، تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تولید و اشتغال در کشور را یادآور شد و اظهار داشت: برای تحقق اوامر مقام معظم رهبری باید از تمام ظرفیت های خوب استان استفاده شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بر ضرورت حفظ اشتغال موجود و اهمیت ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال، تاکید داشت و افزود: حفظ اشتغال موجود و امنیت شغلی مردم باید اولویت کاری مسئولان باشد.
خسروی حفظ اشتغال موجود را بسیار کم هزینه تر از ایجاد اشتغال جدید عنوان کرد و افزود: وجود امنیت شغلی، بهره وری تولید را بالا می برد.
نماینده مردم سمنان و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی همچنین، اجرای طرح "مجلس محلی" را یادآور شد و گفت: در این طرح، بحث اشتغال، صنعت و معدن و نیز موضوع سرمایهگذاری، به صورت اختصاصی پیگیری میشود.
علی اصغر جمعه ای، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان سمنان نیز ضمن قدردانی از اهتمام ویژه نماینده مردم سمنان و مهدیشهر در مجلس به موضوع تولید و صنعت، گزارشی از وضعیت موجود صنایع در این دو شهرستان ارائه کرد.
نظر شما