پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۴۷

همزمان با روز عفاف و حجاب/

نمایشگاه عفاف و حجاب در 10 کانون مساجد قم برپا می‌شود

نمایشگاه عفاف و حجاب در 10 کانون مساجد قم برپا می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: مسئول واحد خواهران دبیرخانه کانون فرهنگی و هنری مساجد استان قم از برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب در 10 کانون مساجد این استان خبر داد.

سیده معصومه طباطبائی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد:‌ به مناسبت روز عفاف و حجاب از میان کانون های مساجد، 10 کانون فعال انتخاب شده و در این کانون ها نمایشگاه عفاف و حجاب برگزار می شود.

وی گفت: در حاشیه این نمایشگاه نیز جلسات پرسش و پاسخ جهت رفع شبهات و یا در خصوص شبهات زنان و همچنین مشاوره نیز انجام می گیرد.
 
وی ادامه داد: علاوه بر آن، در حاشیه نمایشگاه به معرفی نرم افزار و کتاب پرداخته می شود.

مسئول واحد خواهران دبیرخانه کانون فرهنگی و هنری مساجد استان قم بیان کرد:‌ از میان این کانون ها به بهترین طراحی، ایده پردازی و محتوا جوایزی اهدا می شود.

وی گفت:‌ این نمایشگاه از 18 تیرماه آغاز شده و تا 24 تیرماه نیز ادامه دارد و عموم مردم نیز می توانند از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی بیان کرد: تیمی از طرف دبیرخانه کانون مساجد جهت داوری نمایشگاه ها به کانون ها مراجعه می کند.
 
طباطبائی گفت: در نمایشگاه عفاف و حجاب به بررسی جایگاه عفاف و حجاب، تاریخچه آن و سایر موارد پرداخته می شود.
کد خبر 1645828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha