به گزارش خبرنگار مهر، بتول مشرف جوادی پیش از ظهر دوشنبه در حاشیه برگزاری مسابقات در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی 10 دوره قبلی شاهد ارتقای کیفی المپیادها در ابعاد مختلف بودیم، اظهارداشت: تلاش تمام مسئولان بر این است تا در این المپیاد بزرگ دانشگاهی عرصه ای برای احترام به مقررات و قوانین، رقابتهای سالم و رعایت حقوق دیگران فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه شناخت استعدادهای ورزشی دانشجویان از اهداف برگزاری این المپیاد است، افزود: آنچه امروز در المپیادهای دانشجویی می بینیم تنها حضور پررنگ تر دانشجویان رشته تربیت بدنی است.
امشرف جوادی گفت: اختصاص سهمیه در رشته های اجتماعی و انفرادی به دانشگاههای پیام نور، جامع علمی کاربردی، فنی و حرفه ای، موسسات غیر انتفاعی و دانشگاههای وابسته به سایر نهادها و ارگانها و افزایش تیم ها به 16 تیم در رشته های المپیادی را در این دوره شاهد بودیم.
وی یادآور شد: همچنین در این دوره پذیرش تیمها و نفرات اعزامی دانشگاهها به صورت اینترنتی به عنوان یکی از اصول در دستور کار معاونت فنی المپیاد قرار گرفت.
معاون فنی یازدهمین المپیاد دانشجویان دختر سراسر کشور گفت: با بررسی تجارب دورههای گذشته در رده بندی نهایی دانشگاهها بر اساس امتیازبندی مقام اول تا ششم محاسبه و جایگاه آنها مشخص شد.
وی با بیان اینکه حضور دانشگاه ها در این المپیاد به صورت منطقه ای بوده است، تصریح کرد: در دور بعدی این المپیاد شرایطی را فراهم خواهیم کرد که موازی کاری ها کم شود و دانشگاه ها منطقه بندی نشوند.
مشرف جوادی با بیان اینکه مسئولان انجمن های ورزشی وزارت علوم در شناسایی دانشجویان نخبه ورزشی تلاش های زیادی داشته اند، گفت: سطح فنی المپیاد در این دور خوب ارزیابی می شود.
وی بیان داشت: برگزاری المپیاد ها در استانهای مختلف کشور موجب توسعه ورزش استانها می شود.
وی از میزبانی این دور از مسابقات در بیرجند اعلام رضایت کرد و گفت: سختی هایی وجود دارد اما پیامد های مثبت پرنگ تر است.
نظر شما