پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ تیر ۱۳۹۱، ۱۰:۲۷

محمد در گفتگوی تفصیلی با مهر :

حذف حجاب ابزار استعماری غرب است

حذف حجاب ابزار استعماری غرب است

بندرگز - خبرگزاری مهر: امام جمعه بندرگز یکی از ابزارهای جوامع استعماری غرب برای سلطه فرهنگی بر کشورهای اسلامی از بین بردن حجاب دانست.

حجت الاسلام سید مصطفی محمد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: یکی از ابزارهای جوامع استعماری غرب برای سلطه فرهنگی در کشورهای اسلامی از بین بردن حجاب است که به دنبال آن سلطه سیاسی را اخذ می کنند.

وی اظهار داشت: استعمار در ایران از دوران قاجار برنامه کشف حجاب را کلید زدند و در دوران رضا خان و پهلوی کشف حجاب را در دستور کار قرار دادند.

وی عنوان کرد: با شروع انقلاب اسلامی، غرب با تهاجم و شبیخون فرهنگی به دنبال به ابتذال کشاندن جامعه با ترویج بی حجابی بوده است.

ماجرای کشف حجاب رضاخانی و اسپانیایی

امام جمعه بندرگز بیان داشت: در دوران گذشته در مقابل طرح کشف حجاب رضاخانی، علما و مردم موضع گرفتند و عده ای در این حرکت جان خود را از دست دادند و یا در آلمان، خانمی به دلیل حجاب به دادگاه کشانده می شود و در راه حجاب جان خود را فدا می کند و این بانو به شهیده حجاب معروف می شود.

حجت الاسلام محمدی یادآورشد: نمی دانم امروز چرا برخی مادران و بانوان جامعه اسلامی و جامعه امام زمانی (عج) که می توانند براحتی رعایت احکام اسلامی و عفاف و حجاب داشته باشند بسوی بدحجابی و بی حجابی کشیده می شوند.

وی عنوان کرد: جای بسی تعجب و تاسف است که یک روزی با سرنیزه نتوانستند روسری و چادر از سر بانوان بردارند ولی امروز بدحجابی و بی حجابی را عده ای ترویج می کنند و همه حتی دولت و مسئولان ساکت هستند.
 
بدحجابی ریشه در تهاجم فرهنگی دارد

امام جمعه بندرگز، بدحجابی و بی حجابی را تهاجم فرهنگی برشمرد و گفت: این امر سلطه فرهنگی و به دنبال آن سلطه سیاسی را در پی دارد.

وی اظهار داشت: ترویج بی حجابی همان بلایی است که استعمار بر سر کشور اسپانیا آورده است و این کشور که یک کشور اسلامی بود و استعمار نمی توانستند بر آن سلطه یابند ولی بوسیله زنان نیمه عریان، به دام انداختن جوانان و وارد کردن لباس های زننده برای زنهای مسلمان براحتی بر آن کشور اسلامی مسلط شدند و آن را تبدیل به کشور غیر اسلامی کردند.

وی تاکید کرد: دولت و مسئولان و مردم هوشیار باشند، زیرا ما در این جامعه شهید، اسیر و جانباز داده ایم تا احکام اسلامی حفظ شود و ارزشها بماند و این همه شهدا رفتند تا ارزشها بماند و باید از خون شهدا خجالت بکشیم و از استخوانهای خرد شده زیر خاک گرم که هنوز جمع نشده و از جانبازانی که نماد ایثار و دفاع هستند خجالت بکشیم.

حجت الاسلام سید مصطفی محمدی گفت: آیا این همه تلاش شد که امروز فساد و فحشا جامعه را بگیرد؟.

برخورد جدی با بدحجابها
 
امام جمعه بندرگز به راههای مقابله با بدحجابی در جامعه اشاره کرد و گفت: مقابله با بدحجابان و بی حجابان، برخورد جدی و غیرتمندانه نیروی انتظامی و قوه قضاییه را می طلبد.

وی گفت: علاوه بر این، یک کار فرهنگی جدی صورت گیرد، چگونه برای شرکت در انتخابات حضور حداکثری داریم، برای عفاف و حجاب حرکت حداکثری را از مردم بخواهیم تا با حجابها در جامعه حرکت کنند و چادر را  فرهنگ کنیم.

لزوم ترویج امر به معروف لسانی
 
امام جمعه بندرگز گفت: ترویج امر به معروف و نهی از منکر نیز باید مورد توجه قرار گیرد و امر به معروف و نهی از منکر حداکثری را طلب کنیم.

وی یادآورشد: اکنون خانم بدحجاب با گستاخی تمام در جامعه حرکت می کند و هیچ کس امر به معروف و نهی از منکر نمی کند، زیرا هنوز اهمیت این فریضه بیان نشده است، درحالیکه واجبات و فروعات دین 10 چیز از جمله امر به معروف و نهی از منکر است.

حجت الاسلام محمدی افزود: فرقی بین فریضه نماز و روزه و امر به معروف و نهی از منکر وجود ندارد و با امر به معروف و نهی از منکر لسانی می توانیم بدحجابی را از بین بریم که این امر خواست رهبری است.

امام جمعه بندرگز اظهار داشت: وقتی فرد بدحجاب در جامعه حرکت می کند، دیگران امر به معروف و نهی از منکر لسانی داشته باشند، فرد بدحجاب خود را جمع می کند.
 
ترویج سازمان یافته بدحجابی

وی افزود: اگر امر به معروف و نهی از منکر لسانی را ترویج کنیم و صدا و سیما و مسئولان و همه از مردم بخواهند در مقوله حجاب و عفاف، امر به معروف کنند، خود بخود بساط عده ای که سازمان یافته به بدحجابی می پردازند جمع می شود. 
 
کد خبر 1646315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha