پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ تیر ۱۳۹۱، ۱۲:۰۷

زارع به مهر خبر داد:

افزایش گرد و غبار طی دو روز آینده در قم

افزایش گرد و غبار طی دو روز آینده در قم

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل هواشناسی قم از افزایش میزان گرد و غبار هوا طی دو روز آینده در قم خبر داد.

یحیی زارع در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وزش باد در قم گفت: در حال حاضر سرعت وزش باد 36 کیلومتر در ساعت  و به سمت شرق است که این امر نیز گرد و غبار محلی را در پی دارد.

مدیرکل هواشناسی استان قم با اشاره به اینکه سرعت وزش باد طی دو روز آینده در قم به 70 تا 100 کیلومتر در ساعت می رسد عنوان کرد: با توجه به وزش باد شدید طی دو روز آینده گردو غباری که از عراق به کشور وارد شده و استان های غرب و جنوب غرب را در برگرفته وارد بخش مرکزی کشور می شود که قم را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: روند افزایش دمای هوا نیز روزانه یک درجه است که این افزایش دما به حداکثر 43 درجه می رسد.

زارع با اشاره به گردو غبار موجود در هوا عنوان کرد: کسانی که مشکل تنفسی دارند و یا خردسالان از تردد غیر ضروری در سطح شهر خوداری کنند.

کد خبر 1646556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha