به گزارش خبرگزاری مهر، "باراک اوباما" پیش از پیروزی در انتخابات سال 2008 به کلیسایی می رفت که پیشوای آن فردی به نام "جرمی رایت" بود. این شخص از افرادی بود که انتقادات تندی را علیه آمریکا مطرح می کرد و از نزدیکان اوباما محسوب می شد از همین رو در انتخابات سال 2008 جمهوریخواهان انتقادات زیادی را از اوباما انجام دادند.
در همین رابطه هافینگتون پست به نقل از کارشناسان سیاسی آمریکا می نویسد :"جرمی رایت" این پیشوای بحث انگیز که در انتخابات سال 2008 اظهارات او موجب حمله جمهوریخواهان به اوباما شده بود، محال است در انتخابات 2012 بار دیگر همان مسیر را طی کند.
جرمی رایت در همین رابطه روز شنبه انتقادات جدیدی را علیه اوباما مطرح کرد و موجب شد تا بار دگیر جمهوریخواهان بهانه جدیدی برای حمله به اوباما بدست بیاورند.
در همین رابطه "دیلی کالر" روز دوشنبه در مطلبی عنوان کرده بود که رایت در مراسمی در کلیسای واشنگتن دی سی، به اوباما بی اعتنایی کرده است.
جرنی رایت
رایت در این کلیسا گفته بود : کودکانی که فقط اوباما و "اپرا" ( اپرا وینفری مجری معروف آمریکایی) را می شناسند باید این نکته را نیز بدانند که چه کسانی این افراد را حمایت کرده و به اینجا رسانده اند.
رایت در این سخنرانی همچنین در مورد چند شخصیت آمریکایی که به دلیل فعالیت های مدنی مردم باید بهتر آنها را بشناسند نیز سخن گفته و به افرادی چون "رزا پارکز" و "امت تیل" اشاره کرده است.
رایت در سخنان خود به سیاست های جاری در برخی از دانشگاه های آمریکا از جمله هاروارد حمله کرده و آنها را به پایمال کردن حقوق دانشجویان افریقایی-آمریکای تبار متهم کرده بود.
این اظهارات رایت به سرعت از سوی محافظه کاران به صورت های مختلف انعکاس داده شد و آنها این پیشوای مذهبی را به انجام سخنرانی های نژاد پرستانه متهم کردند.
در همین رابطه "آندرا گیلسپی" از استادان علوم سیاسی دانشگاه اموری که در حال انجام تحقیقاتی درباره حقوق مدنی نسل سیاستمدران سیاه پوست است، در این باره می گوید : این حقیقت که رایت به اوباما حمله می کند گویای این مطلب است که اوباما توانسته با موفقیت خود را از وی جدا کند.
نظر شما