قربانعلی مصطفایی در گفتگو با مهر در خصوص برنامه ها و اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) در ماه مبارک رمضان گفت: دومین مرحله طرح بزرگ قرآنی صراط برای هزارنفر از خانواده ها و دانشجویان تحت حمایت امداد استان البرز در ماه مبارک رمضان اجرا می شود.
وی افزود: سال گذشته این طرح تنها در میان پرسنل کمیته امداد اجرا شد اما امسال هزار نفر از خانواده هاو دانشجویان تحت حمایت نیز در این طرح حضور خواهند داشت.
وی اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان اردوی 10 روزه جوانان پیرو ولایت نیز برای 500 نفر از افراد تحت پوشش کمیته برگزار می شود.
مصطفایی همچنین از اردوهای یک شبانه روزی در ماه مبارک رمضان و توسط کمیته امداد خبرداد و گفت: هزار نفر از دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد در دو مجتمع فرهنگی تربیتی امام علی(ع) و الزهرا(س) استان حضور خواهند داشت.
حضور پر شور و گسترده و هدفمند خانواده های تحت حمایت در جشن رمضان استان، طرح اکرام ایتام و سفره های آسمانی از دیگر اقدامات کمیته امداد در ماه مبارک رمضان خواهد بود که مصطفایی به آنها اشاره کرد.
وی همچنین حضور دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد استان در ضیافت افطاری مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از دیگر برنامه های این نهاد عنوان کرد و گفت: این ضیافت های افطاری همواره سرمنشا خیر و برکات برای خانوداه بزرگ امداد بوده است.
نظر شما