پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۰ تیر ۱۳۹۱، ۱۷:۴۷

اکبرزاده خبر داد:

تشکیل تیمهای نظارتی ویژه ماه رمضان در آمل

تشکیل تیمهای نظارتی ویژه ماه رمضان در آمل

آمل - خبرگزاری مهر: فرماندار آمل از تشکیل تیمهای نظارتی برای کنترل قیمت اقلام مورد نیاز شهروندان در بازار این شهرستان در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یدالله اکبرزاده عصر سه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار آمل  اظهار داشت: تیم های نظارتی با همکاری فرمانداری ، اداره بازرگانی و مجمع امور صنفی شهرستان از هفته جاری فعالیت خود را آغاز می کند.

وی افزود: تمهیدات و تدابیر لازم برای تامین کالاهای اساسی مردم در ایام ماه مبارک رمضان اندیشیده شده و پیش بینی می شود هیچ کمبودی در شهرستان ایجاد نشود.

فرماندار آمل گفت: با اقدامات برخی از افراد سود جو در ایام مبارک رمضان قیمت برخی اقلام نظیر مواد پروتئینی افزایش می یابد که اداره بازرگانی و جهاد کشاورزی با خرید و ذخیره سازی این اقلام ، در صورت نیاز آنها را وارد بازار مصرف خواهند کرد.

وی افزود: در هر صورت، کمیسیون تنظیم بازار شهرستان آمل آمادگی لازم را برای عرضه کالاهای مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان دارد.

در این نشست برخورد جدی تر با واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب و واحدهایی که به صورت مداوم مرتکب تخلفات صنفی می شوند، مورد تاکید قرار گرفت.

در این جلسه بر انجام بازرسی های مشترک توسط بازرسان اصناف، سازمان بازرگان ، مرکز بهداشت، نیروی انتظامی، تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه های مرتبط به صورت منظم و مستمر تا پایان ماه مبارک رمضان تاکید شد.

کد خبر 1647090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha