به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم کارخانهای در کمیته برنامه ریزی شهرستان همدان اظهار داشت: اعتبارات در نظر گرفته شده برای شهرستان همدان به هیچ عنوان پاسخگوی نیازهای توسعه این شهرستان برای دستیابی به اهداف بلندمدت نیست.
وی با بیان اینکه نمایندگان باید خود را کمک کار مدیران استان همدان بدانند، گفت: نمایندگان باید در خصوص تصویب اعتبارات دخالت کنند و هر چه از دستشان برمی آید دریغ نکنند.
ابراهیم کارخانهای با اشاره به افقهای بلند چشم انداز توسعه کشور افزود: بر اساس این افق کشور باید رتبه اول علمی و اقتصادی منطقه را تا سال 1404 کسب کند که در این راستا استان همدان باید در برنامه چشم انداز جایگاه خود را مشخص کند.
برنامه هدفمند و عزمی راسخ برای توسعه همدان مشاهده نمی شود
وی با انتقاد از اینکه در حال حاضر برنامه هدفمند و عزمی راسخ برای توسعه استان همدان مشاهده نمی شود، اضافه کرد: باید با پیگیریها از اعتبارات متمرکز کشوری در استان همدان بهره مند شد.
کارخانه ای به وضعیت صندوق توسعه ملی نیز اشاره کرد و گفت: اعتبارات زیادی برای بخش کشاورزی در این صندوق در نظر گرفته شده به طوری که 85 درصد اعتبارات مربوط به آب و کشاورزی را دولت و 15 درصد را شخص بهره بردار تأمین می کند.
وی ادامه داد: در بخش صنعت و معدن به شرط ورود بخش خصوصی میتوان از اعتبارات هزاران میلیاردی این صندوق بهرهمند شد.
کارخانهای با اعلام اینکه دو درصد از اعتبارات عمومی بودجه کشور بر اساس راهبردهای ماده 43 باید هزینه شود، اضافه کرد: از این اعتبارات 20 درصد مربوط به طرحهای آب کشاورزی، لایروبی قنوات و برق دار کردن چاههای کشاورزی است که در این صورت اعتبارات عمرانی و حتی جاری در حاشیه قرار می گیرد.
دانشکده زیست محیطی در همدان احداث می شود
وی در خصوص احداث دانشکده زیست محیطی نیز گفت: باید دانشگاه زیست محیطی در استان همدان احداث شود چراکه در دنیا چند علم شامل ریزفناوری، نانوفناوری، زیست فناوری، IT و زیست محیطی وجود دارد که زیرساخت توسعه علوم آینده بشری خواهد بود و متأسفانه این مسئله در کشور بسیار ضعیف دیده شده است.
وی با تاکید بر اینکه تامین زیرساختها زمینه ساز توسعه استان همدان است، گفت: متاسفانه در بسیاری از بخشها از جمله شهرکهای صنعتی زیرساختهای لازم وجود ندارد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از زیرساختهای اساسی کشاورزی با توجه به تولید 400 هزار تنی گندم، احداث سیلو است، گفت: همچنین هزاران تن سیب زمینی به علت نبود سردخانه فاسد می شود که باید به عنوان دومین تولیدکننده سیب زمینی در کشور، چهار سردخانه بزرگ در استان ساخته شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با توجه به اینکه هر ساله سناریوی وجود واسطههای سودجو در زمان خرید گندم تکرار میشود باید فکری اساسی برای این موضوع شود.
گردشگران هنگام ورود به همدان با مشکل مواجه بوده و سرگردان هستند
وی یکی دیگر از محورهای توسعه استان را گردشگری دانست و گفت: گردشگران هنگام ورود به استان با مشکل مواجه بوده و سرگردان هستند، چرا که در زمینه صنعت گردشگری بسیار ضعیف عمل شده است.
وی با اشاره به مشکل پتروشیمی هگمتانه اظهار داشت: این پروژه هشت سال قبل مطرح شد و در حال حاضر 90 درصد پیشرفت دارد و هنوز به پایان نرسیده که یکی از دلایل آن تصمیم گیریهای غیر کارشناسانه بوده است.
وی در ادامه با اشاره به نارضایتی مردم در خصوص تکریم ارباب رجوع توسط مدیران گفت: نامهها و بیشتر مراجعات به نمایندگان در رابطه با وام و اشتغال است که در این راستا نحوه پاسخگویی مدیران به نامهها کنترل و ارزیابی می شود و با ایجاد فضای رقابتی بین مدیران استان از مدیران پاسخگو تقدیر خواهد شد.
نظر شما