به گزارش خبرگزاری مهر، فرمانده انتظامی استان قم در نشستی تعاملی با مدیر کل صدا و سیما و معاونان وی گفت: شرایط قم ویژه است و حساسیت های خاص خودش را دارد، مدیریتی که باید اینجا دنبال شود مرتبط با خاستگاه مردم و شرایط خاص استان است.
سردار کاظم مجتبایی با اشاره به وضعیت امنیت در استان قم افزود: در استان قم امنیت فراگیر است ولی بخش عمده تر آن امنیت روانی مردم است که اگر محقق شود در کنار امنیت آماری می شود شرایط آرمانی امنیت که همه ما به دنبال تحقق آن هستیم.
فرمانده انتظامی استان قم اظهار داشت: نیروی انتظامی تنها متولی امنیت نیست بلکه صدا و سیما، دستگاه های فرهنگی، دستگاه های اطلاعاتی و دستگاه های اجتماعی نیز در این امر سهیم هستند.
وی با اشاره به نقش صدا و سیما در ارتقاء احساس امنیت در شهروندان گفت: صدا و سیما می تواند در سوق دادن جامعه به یک مسیر صحیح تا رسیدن به امنیت آرمانی، نقش پر رنگی را ایفا کرده و در واقع رسانه ها از اهمیت زیادی برخوردار هستند.
سردار مجتبایی عنوان داشت: با درایت، تدبیر و مدیریت می توان به امنیت آرمانی در جامعه دست یافت.
وی تقویت و تجهیز مونیتورینگ و ساخت و تجهیز استدیو پلیس را از دیگر برنامه های آتی این فرماندهی عنوان کرد و خواستار مساعدت صدا و سیما در امر نصب و راه اندازی این استودیو شد.
استودیوی پلیس خدمات ویژه ای به شهروندان ارائه می دهد
مدیر کل صدا و سیمای استان قم نیز طی گزارشی از تعامل و عملکرد صدا و سیما با فرماندهی انتظامی استان قم در دوره قبل از تصدی سردار مجتبایی در این مسئولیت ابراز امیدواری کرد: تعاملات در دوره وی نیز در یک مسیر سازنده و در جهت اعتلا و ارتقا امنیت اجتماعی استان باشد.
بهرام محمدی نیا راه اندازی استودیوی پلیس را مهم ارزیابی کرد و افزود: این استودیو می تواند با بخش های خبری و برنامه های مختلف صدا و سیما در ارتباط بوده و راه اندازی این استودیو می تواند با ارائه اخبار، طرح ها و پیام های ترافیکی و امنیتی خدمات ویژه ای به شهروندان ارائه دهد.
نظر شما