به گزارش خبرنگار مهر، رضا نوروزی بعد ازظهر چهارشنبه درهمایش مجمع عمومی هیئت پزشکی ورزشی استان مازندران درساری افزود: 20درصد از ورزشکان المپکی کشور را مازندارنی تشکیل می دهند.
وی افزود: کلاس های آموزشی باید با همکاری سازمان ورزش و جوانان و هئیت های پزشکی ورزشی برای افرادی که به درجه ارتقای مربیگیری نایل می آیند برگزار شود.
دبیر فدراسیون هئیت پزشکی ورزشی کشوربا اشاره به اینکه این مجمع یک هئیت علمی نوپایی است افزود: این هیئت در کسب مقام های قهرمانی درمسابقات بین الملی بسیار موثراست.
نوروزی گفت: با توجه به گسترش و توسعه علم پزشکی در کشور همه خدمات های پزشکی نظیر فیزیوتراپی، تغذیه، ماساژور، روانشناسی ارتوپیدی و توانبخشی در خود استانها انجام می گیرد.
وی با اعلام اینکه ما توانستیم برای 13هئیت استانی در سطح کشور مکان خریداری کنیم افزود: امیدواریم در سال 91 بتوانیم برای مازندران هئیت پزشکی ورزشی دایرکنیم.
این مقام مسئول افزود: با همکاری هئیت های پزشکی ورزشی در سطح کشور، اطلاع رسانی همه افراد برای استفاده از مکمل های غذایی، تغذیه و دوپینگ مشاوره ارائه شود.
نوروزی افزود: مازندران در بیمه ورزشکاران درسطح کشور رتبه ششم را به خود اختصاص داده است.

ساری - خبرگزاری مهر: دبیر فدراسیون پزشکی ورزشی، خواستار افزایش دوره های دانش افزایی برای پزشکان ورزشی کشور شد.
کد خبر 1648017
نظر شما