پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۲

حیدری:

عملیات اجرایی پارک بزرگ گردشگری سلطان آباد سبزوار آغاز شد

عملیات اجرایی پارک بزرگ گردشگری سلطان آباد سبزوار آغاز شد

مشهد - خبرگزاری مهر: عملیات اجرایی پارک بزرگ گردشگری زائر سلطان آباد آغاز شد و بهره برداری از پروژه احداث دیوار ساحلی مزداوند در سال جاری، عناوین اخبار سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهردار سلطان آباد از آغاز عملیات اجرایی پارک گردشگری زائر این شهر در ورودی سبزوار در تابستان امسال خبر داد.

محمدحسین حیدری گفت: سلطان آباد شهری است که بین سبزوار و نیشابور واقع شده است و به دلیل این موقعیت جغرافیایی در مسیر عبور زائران امام رضا (ع) قرار دارد و همه روزه مسافرین و گردشگران زیادی از این شهر می گذرند.

وی افزود: بر همین اساس ضرورت احداث یک پارک کمپینگ زائر یا پارک گردشگری در ورودی سبزوار احساس شد و به دنبال آن یک زمین 40 هکتاری تملک شده است.

حیدری ادامه داد: جهت احداث این پارک بزرگ برای امسال 70 میلیون تومان اختصاص یافته است و در صورت تکمیل مطالعات این پروژه و ابلاغ اعتبار جدید در تابستان امسال عملیات اجرایی این پارک آغاز خواهد شد.

بهره برداری از پروژه احداث دیوار ساحلی مزداوند در سال جاری

شهردار مزداوند حیدرمنش از بهره برداری پروژه احداث دیوار ساحلی مزداوند در صورت تامین اعتبار تا پایان سال جاری خبر داد.

کمال الدین حیدرمنش اظهارکرد: پروژه احداث دیوار ساحلی شهر با اعتبار 750 میلیون ریال از ابتدای امسال آغاز و تاکنون عملیات خاکبرداری آن انجام شده است.

شهردار مزداوند در ادامه به عبور گردشگران ترکمنستانی از این شهر به دلیل همجواری با شهرستان سرخس اشاره کرد و گفت: متاسفانه این گردشگران به علت کمبود امکانات رفاهی در مزداوند توقف ندارند که در صورت اختصاص اعتبار و تدارک امکانات لازم می توان از این ظرفیت استفاده کرد.

وی از تجهیز تنها کتابخانه این شهر در طرح اوقات فراغت تابستان امسال از سوی شهرداری خبر داد و گفت: کتابخانه مزداوند برای استفاده شهروندان در تابستان امسال مرمت و تجهیز شد و کار نقاشی ساختمان با همکاری پادگان نظامی شهر صورت گرفت و خرید قفسه به مبلغ 12 میلیون ریال و تعیین مدیر برای آن از سوی شهرداری صورت گرفت.

کد خبر 1648388

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha