پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۰۷

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

نجات 6 کوهنورد از مرگ

نجات 6 کوهنورد از مرگ

تیم کوهنوردی 6 نفره که در ارتفاعات تهران دچار حادثه شده بودند با تلاش امدادگران هلال احمر از مرگ نجات یافتند.

حسین درخشان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: روز گذشته تیم امداد کوهستان هلال احمر در جریان مفقود شدن یک تیم کوهنوردی 6 نفره در ارتفاعات شمال تهران قرار گرفت. بلافاصله تیم های امدادی به محل حادثه در دربند کوه توچال اعزام شده و جستجو برای نجات کوهنوردان مفقود شده  را آغاز کردند.

وی ادامه داد: سرانجام با تلاش 6 ساعته امدادگران و بکارگیری ست های نجات این افراد که دچار ترس و وحشت شده بودند به پائیین کوه منتقل و از مرگ نجات یافتند.

به گفته سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر همچنین امدادگران پایگاه جاده ای بامداد امروز در جریان تصادف دو خودرو سواری در جاده ساوه- تهران قرار گرفته و به محل حادثه در 20 کیلومتری پایتخت اعزام شدند. امدادگران با استفاده از ست های نجات توانستند 11 مجروح این حادثه را از خودرو خارج و به مراکز درمانی منتقل کنند.

درخشان با اعلام اینکه اطفا حریق یکی از ماموریت های سازمان امداد و نجات هلال احمر است، گفت: روز گذشته آتش سوزی مراتع پشت کوه چادگان در استان اصفهان به امدادگران اعلام شد که خوشبختانه با حضور به موقع این حریق اطفا و به کسی آسیبی نرسید.
 

کد خبر 1648398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha