پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۲:۲۷

معضل کمبود سوخت/

پمپ های کشاورزی گلستان تشنه سوخت

پمپ های کشاورزی گلستان تشنه سوخت

علی آبادکتول - خبرگزاری مهر: کمبود سوخت در فصل بهار و تابستان که اوج فصل کشاورزی است، کشاورزان گلستانی را با مشکل مواجه کرده و اداوات و پمپ های کشاورزی استان تشنه سوخت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر سوخت تخصیص یافته به بخش کشاورزی گلستان در هر فصل نیاز تنها یک ماه را تامین می کند و این مسئله دغدغه ای برای کشاورزی و روستاییان شده است.

طبق آمار نیاز مصرف سوخت کشاورزی شهرستان علی آبادکتول در ماه حدود شش میلیون لیتر است و کمبود آن کشاورزان، مرغداران، دادمداران و ... با مشکلات عدیده ای مواجه ساخته است.

همتی کشاورزی علی آبادی که سوخت تراکتورش هنگام رسیدن به جاگاه سوخت تمام شده بود، گفت: چندمین بار است که به علت کمبود سوخت با انجام هواگیری تراکتور، موتور آن معبوی شده است.

وی افزود: برای گرفتن سهمیه سوخت در فصل کشت و کار با مشکل مواجه هستیم و سهمیه سوخت تخصیصی کفاف نیازها را نمی دهد.

جعفری دیگر کشاورز گلستانی که موتور چاه دارد، نیز گفت: چند روز است که چاه آب 50 هزار زمین کشاورزی ام به دلیل نداشتن سوخت غیر فعال شده است و هر بار که به شعبه مراجعه می کنیم، می گویند سوخت نداریم.

دنکور دیگر کشاورز و دارنده چاه کشاورزی با اشاره به مراجعه برای برقی کردن موتور چاه کشاورزی گفت: برای دریافت 16 میلیون تومان وام باید از هفت مراجع استعلام گرفته شود و با قوانین دست و پا گیر اداری کشاورز از گرفتن وام صرفنظر می کند.

وی اظهار داشت: همچنین گفته اند برای گرفتن این وام باید بیمه تامین اجتماعی ام که بیش از چهار هزار روز سابقه دارم را باطل کنم.

نیاز سوخت علی آبادکتول 18 میلیون لیتر در فصل

مدیرجهادکشاورزی شهرستان علی آبادکتول، نیاز به سوخت کشاورزی در شهرستان را در هر فصل 18 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: متاسفانه اکنون فقط یک سوم آن تعلق می گیرد.

سید احمد میرکتولی بیان داشت: سه هزار حلقه چاه کشاورزی، 92 واحد مرغداری، دهها واحد دامداری، 60 هزار هکتار اراضی کشاورزی نیاز مبرم به سوخت دارند.

وی عنوان کرد: پنچ جایگاه در شهرستان سوخت مورد نیاز کشاورزان را توزیع می کند.

وی یادآورشد: در سه ماه اول امسال فقط شش میلیون لیتر گازوئیل بین کشاورزی توزیع شد و کشاورز مجبور است، بقیه را بصورت آزاد تهیه کند.

علیقلی ایمانی دبیر خانه کشاورز گلستان نیز گفت: متولی اصلی اعلام نیاز سوخت، سازمان جهاد کشاورزی است که باید از قبل پیش بینی لازم انجام می شد.

وی اظهار داشت: کمبود های بخش کشاورزی از جمله سوخت لطمه های زیادی را به فعالان این بخش وارد می کند.

گلستان 650 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که سالانه 72 نوع محصول در آن تولید می شود.  

کد خبر 1648862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha