پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۱۲

فرزانه اعلام کرد:

اعتبارات سال 91 مازندران تصویب شد

اعتبارات سال 91  مازندران تصویب شد

ساری - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران گفت: اعتبارات سال 91 این استان تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله فرزانه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران، رقم کل اعتبار هزینه ای استان در سال 91 را دو هزار و 85  میلیون ریال عنوان کرد و گفت: از این رقم، 902 هزار میلیون ریال مربوط به حقوق و هزار و 183  میلیون ریال سایر بوده که بین 28 دستگاه اجرایی و حدود 10 هزار نفر از پرسنل اداری توزیع شده است.

وی مجموع اعتبار تملک دارایی سرمایه ای استان را حدود 259 میلیارد تومان دانست و عنوان کرد: این رقم اعتباری در قالب 20 فصل، 50 برنامه و 19 شهرستان تقسیم شده است.

فرزانه بیان داشت: بیشترین اعتبار فصول تنظیم شده مربوط به فصل عمران شهری است.

وی با اشاره به این که در این جلسه بر تکمیل پروژه های نیمه تمام، تعهدات سفر مقام معظم رهبری و دولت تاکید شده است، تصریح کرد: در این جلسه برحل موضوعات مطروحه از سوی فرمانداران نظیر تامین آب آشامیدنی شهری و روستایی، تمهید زیر ساخت شهرک های صنعتی و اشتغال و زیر ساخت مناطق گردشگری تاکید شده است.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران گفت: در این جلسه مقرر شد یک درصد از اعتبارات تملک دارایی استان به پایگاه های بسیج و هشت درصد به بهسازی روستایی اختصاص یابد.

مازندران سه میلیون نفر جمعیت دارد.

کد خبر 1648952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha