پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۱۳

با ثبت در بنیاد ملی نخبگان؛

دانشجویان با حفظ 30 جزء قرآن کریم نخبه می شوند

دانشجویان با حفظ 30 جزء قرآن کریم نخبه می شوند

دانشجویانی که موفق به حفظ 30 جزء قرآن شوند نامشان به ‌عنوان نخبه در بنیاد نخبگان کشور به ثبت می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدمحمد طاهری خرم‌آبادی - مدیر برنامه‌ریزی تشکل‌ها، کانون‌ها و هیأت‌های دانشجویی دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور ‌نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گفت: در هر دانشگاه کشور یک شورای قرآنی جهت پیگیری برنامه‌های قرآنی دانشگاه‌ها راه‌اندازی خواهد شد.

به گفته وی دانشجویانی که موفق به حفظ 30 جزء قرآن شوند نامشان به ‌عنوان نخبه در بنیاد نخبگان کشور به ثبت می‌رسد و دانشجویانی نیز که کمتر از 30 جزء و حتی سه یا چهار جزء را حفظ کنند از مزایایی بهره‌مند می‌شوند.

حجت‌الاسلام طاهری با اشاره به اجرای برنامه حفظ قرآن در دانشگاه‌ها، گفت: 40 درصد از بودجه‌ای که برای فعالیت‌های قرآنی در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد باید در زمینه حفظ قرآن از یک جزء تا 30 جزء قرآن هزینه شود.

کد خبر 1648954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha