پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۱۳

امام جمعه موقت ارومیه:

پذیرش قطعنامه 598 موفقیت بزرگ برای ایران اسلامی بود

پذیرش قطعنامه 598 موفقیت بزرگ برای ایران اسلامی بود

ارومیه - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت ارومیه گفت: پذیرش قطعنامه 598، موفقیت بزرگی برای ایران اسلامی در تاریخ هشت سال دفاع مقدس بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد فخری ظهر جمعه در خطبه های این هفته با اشاره به مناسبت بیست و هفتم تیرماه روز اعلام پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت از سوی ایران اظهارداشت: ایران در طول هشت سال دفاع مقدس با اطاعت از بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) در مقابل استکبار جهانی و رژیم بعثی ایستاد.

وی با بیان اینکه پذیرش قطعنامه 598 نیز که با مشورت با مسئولان کشور و فرماندهان نظامی انجام شد موفقیتی بزرگ برای ایران بود اظهارداشت: مقاومت و جانفشانی رزمندگان و دلاورمردان ایران اسلامی در طول هشت سال دفاع مقدس باعث شد که حتی یک وجب از خاک ایران از دست نرود.

حجت الاسلام فخری همچنین با تبریک سالروز تاسیس سازمان بهزیستی گفت: امروز سازمان بهزیستی ضمن انجام کمک های لازم درمانی و مالی معلولان زمینه حضور آنها در جامعه و نیز شکوفایی استعدادهای معلولین در زمینه های مختلف برای خدمت به جامعه را مهیا سازند و در این راه که هر قدمش عبادت و سبب خیرات است ذره ای از کوشش دریغ نکنند.

امام جمعه موقت ارومیه همچنین با اشاره به اهمیت علم و علم آموزی در اسلام خواستار حمایت هرچه بیشتر از حوزه های علمیه شد.

وی افزود: اسلام به کسب علم و دانش توجه فراوانی دارد به طوری که اولین سوره مبارک نازل شده بر رسول گرامی اسلام نیز با سفارش به علم آموزی شروع می شود.

حجت الاسلام فخری در خطبه های این هفته همچنین اهمیت تقوا و پرهیز از گناه و توصیه اسلام به حیات طیبه را مورد تاکید قرار داد و گفت: در دین مبین اسلام تقوا و عمل صالح، اساس زندگی انسانی است.

کد خبر 1649011

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha