به گزارش خبرنگار مهر، مهندس نیکزاد صبح روز شنبه در حاشیه بازدید از پروژه های این وزارتخانه در شهرستان گرمسار در گفتگو با خبرنگاران، اظهار داشت: با حضور در محل احداث شهر جدید ایوانکی و بازدید از روند ساخت و ساز واحدهای مسکونی در این شهر و زیرساخت های آن مقرر شد خانه ها و مسکن های ویلایی با 90 متر مربع زیر بنا و 60 متر مربع حیاط احداث شود.
وی همچنین تصریح کرد: در این خصوص پنجاه میلیون ریال به وام به تسهیلات متقاضیان افزوده شد و میزان این تسهیلات به دویست و پنجاه میلیون ریال افزایش یافت.
وزیر راه و شهرسازی افزود: تسریع در احداث تقاطع غیر همسطح در گرمسار مطالعات تقاطع غیر همسطح ایوانکی با اعتبار1000میلیون ریال، تامین روشنایی و اصلاح رمپ های ورودی و خروجی گرمسار به قم و تامین اعتبار برای تسریع در عملیات اجرایی جاده گرمسار –فیروزکوه با مشارکت استانداری سمنان، احداث و بازگشایی دهانه دوم زیرگذر "کرند" این شهرستان با 300 میلیون تومان تخصیص اعتبار در اولویت پروژه های وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.
نیکزاد، اصلاح جاده ورودی و خروجی شهر جدید ایوانکی و اجرایی فاز اول آزاد راه حرم تا حرم را از دیگر برنامه های در دست اجرایی حوزه استحفاظی شهرستان گرمسار ذکر کرد و افزود: مقرر شد با تامین اعتبار لازم به منظور راه دسترسی مناسب به بیمارستان جدید 164 تختخوابی گرمسار، بلوار شهید دستغیب گرمسار به مسافت یک کیلومتر افزایش یابد.
وزیر راه و شهرسازی در پایان تاکید کرد: پروژه های تعاونی های مسکن مهر بایستی تا پایان شهریور سالجاری به پایان برسد و در این خصوص هیچ بهانه ای پذیرفتنی نیست.
نظر شما