پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۵۷

اخبار کوتاه گیلان:

افتتاح نخستین پایگاه امداد و نجات کوهستان هلال احمر گیلان در املش

افتتاح نخستین پایگاه امداد و نجات کوهستان هلال احمر گیلان در املش

رشت - خبرگزاری مهر: نخستین پایگاه امداد و نجات کوهستان هلال احمرگیلان در دهستان کجید از بخش رانکوه شهرستان املش به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان امروز در مراسم افتتاح این پایگاه گفت: پایگاه امداد و نجات کوهستان با اعتبار بیش از دو میلیارد ریال تجهیزات از سوی جمعیت هلال احمر استان راه اندازی شده است.

جمشید محمدی افزود: این پایگاه مجهز به یک دستگاه آمبولانس با تمامی امکانات کمکهای اولیه و پیشرفته ترین ست های امدادی در کوهستان است.

وی همچنین هدف از راه اندازی این پایگاه در شهرستان املش را امدادرسانی به مردم مناطق کوهستانی بالادست در مواقع حوادث و شرایط سخت و آموزش همگانی به مردم و مسئولان عنوان کرد.

مدیرعامل هلال احمر گیلان گفت: در این پایگاه یک نفر تکنسین، یک نفر اپراتور و یک نفر راننده به صورت شبانه روزی به کارهای امدادرسانی مشغول خواهند بود.

وی یادآورشد: این پایگاه در ساختمان دامپزشکی روستای کجید بخش رانکوه املش استقرار یافته است.

شروع مسابقات رقابت مهر در هلال احمر گیلان

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر گیلان گفت: در این دوره از مسابقات 450 نفر از جوانان عضو این جمعیت در این مسابقات شرکت می کنند.

محمد علی خیری افزود: این اعضا در رشته های قرآن، زبان امداد و کمکهای اولیه، اسکان اضطراری، حمل تخصصی و نجات غریق با هم به رقابت می پردازند که برترینهای این دوره به مرحله کشوری راه پیدا می کنند.

وی ادامه داد: این مسابقات از 25 تا 27 تیرماه در معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر برگزار می شود که به جزء رشته های قرآن و زبان بقیه رشته ها در دو روز مجزا ویژه دختران و پسران انجام می شود.

برگزاری کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق کالا در صومعه سرا

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان صومعه سرا از برگزاری کارگاه آموزشی یکروزه مبارزه با قاچاق کالا در سالن اجتماعات این اداره خبرداد و گفت: این امر در راستای اجرای مصوبه کمیته پیشگیری و ساماندهی قاچاق کالا و ارز استان اجرا شده است.

محسن آهنی افزود: این کارگاه با حضور نمایندگان و کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، دخانیات، نیروی انتظامی، مرکز بهداشت، روسای اتحادیه های صنفی، اعضای انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان و جمعی از ناظران افتخاری این شهرستان برگزار شد.

وی اظهارداشت: در این کارگاه آموزشی اثرات نامطلوب قاچاق کالا بر بخش صنعت، تولید ناخالص داخلی، اثرات نامطلوب فرهنگی و راههای مقابله و نیز قوانین بازرسی در حوزه قاچاق کالا توسط مدرسان این دوره تشریح شد.

جلوگیری از خروج 39 تن مرغ زنده از استان در رودبار

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت رودبار گفت: بازرسان این اداره با همکاری نیروی انتظامی و دامپزشکی این شهرستان موفق به ممانعت از خروج 39 تن مرغ زنده از استان در این شهرستان شدند.

فردین نجاتی افزود: در مرحله نخست 37 تن مرغ زنده که در 14 کامیون حمل طیور قرار داشت در هنگام خروج غیر قانونی از استان در شهرستان رودبار توقیف و متخلفان با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

وی همچنین اظهارداشت: این محموله پس از توقیف به کشتارگاههای صنعتی منطقه تحویل و پس از آماده سازی شش تن از آن با نرخ مصوب چهار هزار و 700 تومان در هر کیلو در شهرستان توزیع و بقیه در شهرستان رشت عرضه شد.

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت رودبار ادامه داد: طی یک مرحله دیگر یک محموله دو تنی مرغ زنده که با یک کامیون در حال خروج از استان توقیف و پس از آماده سازی در شهرستان رودبار با نظارت بازرسان این اداره و با نرخ مصوب توزیع شد.

جریمه 18 میلیون ریالی برای واحدهای صنفی متخلف امامزاده ابراهیم (ع) شفت

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شفت گفت: با هدف نظارت بر عرضه کالا در شهرک سیاحتی، زیارتی امامزاده ابراهیم (ع) این شهرستان گشت مشترک بازرسی از واحدهای صنفی منطقه مزبور طی روزهای اخیر انجام شد.

علی رمضانپور افزود: در این گشت مشترک که با حضور نمایندگان اداره تعزیرات حکومتی، دخانیات و مجمع امور صنفی شفت اجرا شد از 200 واحد صنفی این منطقه بازرسی به عمل آمد.

وی تصریح کرد: در نتیجه این بازرسی ها 37 واحد متخلف شناسایی که بیشتر شامل واحدهای عرضه خوار و بار، مواد پروتئینی و پوشاک بوده است.

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شفت گفت: برای این واحدها پرونده تخلف به ارزش  18 میلیون ریال تشکیل و متخلفان برای صدور حکم به تعزیرات حکومتی معرفی شدند، عمده تخلفات این واحدها شامل گرانفروشی و عدم درج قیمت بوده است.

برگزاری دومین جشنواره خانوادگی بادبادکها در منطقه آزاد انزلی

دومین جشنواره خانوادگی بادبادکها در محدوده طرح ساحلی منطقه آزاد انزلی برگزار شد، افزایش نشاط عمومی خانوادهها، ایجاد ظرفیتهای جدید برای بهره مندی گردشگران، توسعه ورزشها و تفریحات سالم به همراه گسترش روحیه همکاری گروهی میان خانوادهها از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره از سوی این منطقه را تشکیل می دهد.

دومین جشنواره خانوادگی بادبادکها با حضور هزار و 200 خانواده همراه با مراسم فرهنگی - هنری برگزار شد و در پایان مراسم به قید قرعه جوایز نفیسی به شرکت کنندگان اهداء شد.

این جشنواره در فضایی به مساحت پنج هکتار از مجموعه 19 هکتاری طرح ساحلی منطقه آزاد انزلی از سوی معاونت فرهنگی، اجتماعی وگردشگری سازمان منطقه آزاد انزلی با مشارکت بخش خصوصی برپا شد.

2 کشته و 61 مجروح در جاده های گیلان

رئیس پلیس راه گیلان گفت: در دو روز گذشته بر اثر 42 تصادف در جادههای استان دو نفر کشته و 61 نفر مجروح شدند.

سرهنگ مجید جمشاد افزود : در حوادث دو روز گذشته در گیلان یک نفر در محور رشت به قزوین بر اثر برخورد خاور با 206 و نفر دوم که پیرمرد 80 ساله دوچرخه سوار بود در تصادف با پژو 405 در جاده زیباکنار به روستای فخرآباد لشت نشاء کشته شدند.

رئیس پلیس راه گیلان ادامه داد: بیشترین تعداد تصادف در روزهای پنج شنبه و جمعه با 18 فقره در محور رشت به چابکسر روی داده است.

ساخت دومین سد لاستیکی گیلان در لشت نشا رشت

برای ساخت سد لاستیکی لشت نشاء که در رودخانه ی اشمک قرار دارد 35 میلیارد ریال هزینه می شود، این سد نیمه نخست سال آینده به بهره برداری می رسد و آب مورد نیاز 600 هکتار شالیزار را تامین خواهد کرد، ساخت نخستین سد لاستیکی گیلان در لنگرود سال گذشته آغاز شد.

استاندار در مراسم آغاز ساخت سد لاستیکی لشت نشاء گفت: پارسال 154 میلیارد تومان اعتبار ملی و استانی در حوزه اجرای طرحهای آبرسانی کشاورزی و شهری و ساخت سدها اختصاص یافت که به اندازه تمام بودجه عمرانی استانی گیلان بود.

مهدی سعادتی با بیان اینکه فقط هفت سد لاستیکی در کشور ساخته شده است، افزود: مطالعات ساخت 11 سد لاستیکی در گیلان پایان یافته است.

مدیر عامل آب منطقه ای گیلان نیز یادآورشد: سد لاستیکی لشت نشاء با هدف جلوگیری از برگشت آب شور دریا به شالیزارها، افزایش سطح تراز رودخانه، تثبیت بستر رودخانه و کاهش هزینه های پمپاژ آب برای روستائیان ساخته شده است.

2 بچه آهو در پناهگاه حیات وحش لوندویل آستارا به دنیا آمد

دو بچه آهو در پناهگاه حیات وحش لوندویل شهرستان آستارا به دنیا آمد که با این تولد تعداد مرالهای این پناهگاه به 12 راس افزایش یافت.

اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان برای جلوگیری از انقراض نسل مرالها در استان پنج راس از این گونه جانوری را در سال 85 در پناهگاه حیات وحش لوندویل آستارا رها کرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان شکار بی رویه، تعداد مرالها را که از جانوان بومی جنگلهای گیلان و مازندران محسوب می شوند به شدت کاهش داده، بطوریکه این گونه جانوری در خطر انقراض قرار دارد.

جنگلهای دیلمان سیاهکل مهمترین زیستگاه مرالها در گیلان است.

کد خبر 1649821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha