به گزارش خبرنگار مهر، در بخش انفرادی این مسابقات که صبح روز یکشنبه با حضور 36 ورزشکار برگزار شد، شرکت کنندگان پس از انجام 40 دیدار به رقابتهای خود پایان دادند و در نهایت کثری اصولی از دانشگاه شیراز به مقام قهرمانی رسید.
در این بخش مجتبی کاظم پور از یزد نیز دوم شد و شاهین شاکری از ارومیه و سعید بابیانی از دانشگاه امام رضا (ع) مشهد مقام سوم را به صورت مشترک کسب کردند.
در بخش دونفره نیز محمدرضا مطیع و محمد سعادت از تهران به مقام قهرمانی رسیدند و سعید بای و احمدرضا خان احمدی از اصفهان بر سکوی نایب قهرمانی ایستادند.
همچنین محسن خاورزاده و مسعود زارعی از دانشگاه شهید رجایی تهران و رسول یاعلی و مازیار بشیری از دانشگاه خوارزمی تهران مشترکا مقام سوم بخش دونفره را کسب کردند.
این مسابقات با حضور 36 ورزشکار و انجام 42 بازی در سالن شهید رجایی ارومیه به پایان رسید.
رقابتهای یازدهمین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور با حضور 3500 ورزشکار در 12 رشته ورزشی فوتبال، بسکتبال، والیبال، فوتسال، هندبال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو میدانی، تکواندو و کشتی آزاد و فرنگی در ارومیه پی گیری می شود.
نظر شما