به گزارش خبرنگار مهر، هادی منصوریان ظهر یکشنبه در کارگاه آموزشی مدیریت مصرف در ساختمان های اداری با اشاره به وجود 255هزار مشترک برق در استان اظهارداشت: 10 هزار مشترک برق استان دستگاه های اداری هستند.
وی با بیان اینکه مصرف برق در دستگاه های اداری استان نسبت به رنم کشور پائین تر است، عنوان کرد: سازمان های اداری در کشور نسبت به استان خراسان جنوبی 1.5 برابر بیشتر برق مصرف می کنند.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پیک مصرف برق در خراسان جنوبی از سال 86 تا کنون سیر نزولی داشته است، تصریح کرد: در سال 86 پیک مصرف 220 مگاوات بوده که در سال جاری به 206 مگاوات رسیده است.
وی عنوان کرد: این در حالی است که طی سال های 86 تا 91 بیش از 60 هزار مشترک به مشترکین برق استان اضافه شده است.
منصوریان در ادامه با بیان اینکه در گذشته ساعت اوج مصرف ابتدای شب بوده است، ادامه داد: این ساعت در حال حاضر به ساعات 11 تا 15 تغییر یافته است که برای صرفه جویی در مصرف برق نیاز به اطلاع رسانی و فرهنگ سازی دارد.
نظر شما