مجتبی ابراهیمی بعد از بازدید ازمجموعه فرهنگی سینمایی سپنتا در گفتگو با خبرنگارمهر، درباره اخذ تصمیمات نهایی برای تکمیل این پروژه تا بهمن ماه سال جاری اظهار داشت: دو راهکار فرا روی این پروژه قرار می گیرد، بنا به پیشنهادات ارائه شده در خصوص نحوه تزریق بودجه جهت تکمیل این پروژه یا جذب اعتبار از سوی معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی کشور تزریق خواهد شد یا ممکن است ادامه آن در قالب پروژه مهر ماندگار دولت تکمیل شود.
وی افزود: در هر دو صورت با تکمیل این پروژه بخش قابل توجهی از کمبود سرانه های فرهنگی استان البرز جبران خواهد شد.
ابراهیمی درباره معوق ماندن این مجموعه بعد از 8 سال نیز عنوان کرد: با توجه به تصویب قانون چهارم توسعه مبنی بر کمک بخش خصوصی به سازندگان مجموعه های فرهنگی و تغییر این روند درحال حاضر تنها پروژه های متعلق به ارشاد اسلامی از بخش اعتبارات ملی بهره مند خواهند شد و این رویکرد موجب بروز برخی مشکلات برای سازندگان و تعویق در تکمیل این پروژه شده است.
آنگونه که مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی وعده داده است، با پیش بینی های وی تزریق اعتبار به یکی از دوشکل مطرح شده به پروژه فرهنگی سینمایی جوزان تزریق خواهد شد و در نهایت تا پایان دولت دهم این مجموعه افتتاح خواهد شد.
نظر شما