به گزارش خبرگزاری مهر، تلاش برای رویت هلال ماه را در اصطلاح استهلال می نامند که این عمل دارای ارزش نجومی است؛ زیرا ممکن است ماه قمری ۲۹ یا ۳۰ روزه شود و مشاهده ماه جدید کاری دشوار و نیازمند محاسبات نجومی است.
از نظر اسلام این کار مهم و مستحب محسوب شده و مناسبت های دین اسلام بر مبنای گاه شمار قمری تنظیم می شود، راه های ثابت شدن اول ماه معمولا پس از استهلال ماه بر مبنای نظر مراجع تقلید شیعه تعیین می شود.
ستاد استهلال ماه مبارک رمضان در فرهنگسرای علوم و نجوم شامل ۶ نفر متخصص استهلال و نجوم از روز چهارشنبه ۲۸ تیرماه در این مکان مستقر خواهند شد و به محض رویت ماه مبارک رمضان در فرهنگسرای علوم و نجوم اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.
چندین دستگاه تلسکوپ حرفه ای به همراه دیگر امکانات به منظور رویت هلال ماه مبارک رمضان برای این امر مهم در نظر گرفته شده است.
یادآوری می شود فرهنگسرای علوم و نجوم در حاشیه پارکینگ غربی بوستان کوهسنگی واقع شده و بازدید برای عموم آزاد است.
نظر شما