به گزارش خبرنگار مهر، کرم رضا پیردایه ظهر دوشنبه در دیدار با فرماندار شهرستان بروجرد اظهار داشت: بهزیستی سازمانی حمایتی است که افراد آسیب پذیر جامعه را تحت پوشش خود قرار می دهد.
وی بیان داشت: اداره بهزیستی شهرستان بروجرد نه هزار و 500 مدد جو را تحت پوشش دارد که در زمینه های مختلف به آنها خدمت رسانی می شود.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان بروجرد افزود: همچنین به منظور خدمت رسانی اورژانس اجتماعی 123در بروجرد راه اندازی شده که این مرکز خدمات مشاوره ای در خصوص مشکلات اجتماعی از جمله اعتیاد، طلاق و.. ارائه می دهد.
پیردایه بیان داشت: طی سال گذشته مرکز سالمندان امام علی(ع) شهرستان بروجرد مخصوص آقایان راه اندازی شد که این مرکز توانسته است خدمات خوبی به مردم ارائه کند.
وی تصریح کرد: همچنین مرکز ژنتیک شفق در بروجرد در راستای خدمات رسانی به مردم احداث شده که این مرکز در غرب کشور بی نظیر است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان بروجرد یادآور شد: در حال حاضر بیش از 6 هزار نفر مددجو در نوبت قرار گرفتن تحت پوشش خدمات حمایتی بهزیستی هستند.
معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه بروجرد نیز در این دیدار با بیان اینکه یکی از نهادهای حمایتی ارزشمند در کشور بهزیستی است، بیان داشت: اگر به این سازمان به صورت مطلوب توجه نشود با مشکل اجتماعی مواجه خواهیم شد.
سجاد معین با بیان اینکه از بدو تولد تا زمان مرگ بهزیستی با مردم بوده است، افزود: افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی از شرایط خاصی برخوردار هستند که با توجه به این امر فعالیت در این نهاد ارزش معنوی بالایی دارد.
نظر شما