پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۴۱

موسوی:

شهرستان آوج پتانسیل خوبی برای توسعه بخش کشاورزی دارد

شهرستان آوج پتانسیل خوبی برای توسعه بخش کشاورزی دارد

بوئین زهرا- خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداری آوج گفت: شهرستان آوج پتانسیل های بکر و مساعدی برای توسعه بخش کشاورزی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالله موسوی در جلسه شورای کشاورزی شهرستان آوج که ظهر دوشنبه در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد اظهارداشت: این شهرستان دارای پتانسیل های بکر و مساعدی برای توسعه در بخشهای مختلف بویژه بخش کشاورزی است.

موسوی با اشاره به اراضی مرغوب و حاصلخیز کشاورزی در این شهرستان افزود: وجود پتانسیلهایی نظیر آبهای سطحی مناسب، اراضی مرغوب و پتانسیل ویژه بخش کشاورزی زمینه مساعدی را برای توسعه این بخش فراهم کرده است.

وی توسعه متوازن و پایدار را در گرو توسعه همه بخشها بویژه کشاورزی دانست و اظهارداشت: دولت نهم و دهم اقدامات مثبت و ارزنده ای برای ارتقای شاخصهای کشاورزی داشته است.

موسوی تشکیل کارگروه های بخش کشاورزی در تمام شهرهای کشور را از جمله این اقدامات ذکر کرد و افزود: توسعه بخش کشاورزی در شهرستان آوج ضمن تأثیرگذاری و شتاب بخشی بر روند توسعه، زمینه توسعه اقتصادی این شهرستان تازه تاسیس فراهم خواهد کرد.

وی بیان کرد: در صورتی که بتوان به خوبی از ظرفیت های کشاورزی این منطقه استفاده کرد آوج به یکی از محورهای کشاورزی منطقه تبدیل خواهد شد.
 

کد خبر 1651532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha