پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۱:۲۴

کریمی خواستار شد:

مدیران نسبت به پیگیری مسائل جوانان در کردستان جدیت داشته باشند

مدیران نسبت به پیگیری مسائل جوانان در کردستان جدیت داشته باشند

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان کردستان خواستار جدیت مدیران برای پیگیری مسائل مربوط به این قشر در استان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمدالله کریمی شامگاه دوشنبه و به دلیل عدم حضور اعضا ستاد ساماندهی امور جوانان استان کردستان از مدیران استان خواست نسبت به سرنوشت جوانان و پیگیری مسائل آنها جدیت لازم را داشته باشند.

وی در گفتگو به خبرنگاران رسانه‌ های گروهی استان کردستان گفت: در ستاد ساماندهی امور جوانان استان 22 دستگاه اجرایی عضو هستند که تاکنون مدیران تمامی دستگاه ها در جلسات شرکت نداشته و گاهی نیز علیرغم غیبت مدیران جلسات با توجه به مهم بودن بحث جوانان باز هم تشکیل می شد.

حمدالله کریمی بیان کرد: مشکلات حوزه جوانان زیاد است که باید مدیران و مسئولان امر اقدامات هم راستا با ان را انجام دهند و در برگزای جلسات آنها مشکلی در سالن برگزاری و محدودیت جا و مکان و موافقت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه سپاه و آموزش و پرورش دو ارگان عضو در ستاد هستند که تمامی جلسات را پیگیری می کنند، بیان کرد: بحث جوانان به علت کثرت آنها در جامعه و شاخص بودند در تعیین سرنوشت کشوری مهم و حائز اهمیت است که باید پیگیری و از سوی مسئولان دنبال شود.

حاضران در این جلسه معاون سیاسی و امنیتی استاندار، سرپرست اداره میراث فرهنگی و سه تن از معاونان سپاه، دانشگاه پیام نور، آموزش و پرورش و هشت نفر از کارشناسان ادارات بودند که به دلیل نبود خود مدیران این جلسه با موضوع برنامه ریزی برای مدیریت و ساماندهی برنامه های اوقات فراغت جوانان در ماه مبارک رمضان به وقت دیگری موکول شد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان که ریاست جلسه را بر عهده داشت خواستار توضیح مدیران برای عدم حضور خود در این جلسه شد.

کد خبر 1651971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha