پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۱۰

امامی در گفتگو با مهر:

اولویت بندی در طرح های کشاورزی ضروری است

اولویت بندی در طرح های کشاورزی ضروری است

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر مجمع نمایندگان گلستان گفت: اجرای طرح های توسعه کشاورزی نیازمند اولویت بندی است و باید نقاط ضعف شناسایی و تبدیل به قوت شوند.

عیسی امامی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: وضعیت موجود  کشاورزی نیازمند ترمیم و مرمت است و اگر منابع تخصیص یابد، باید وضعیت موجود را جهت دار کنیم و این امر اولویت بیشتری دارد.

وی بیان داشت: اکنون نسبت به موضوع طرح های توسعه کشاورزی بحث وجود دارد و این طرح هایی که اکنون در حال واگذاری است به لحاظ زیر ساختی هزینه بر است.

امامی گفت: زمین هایی که در حال واگذاری است به لحاظ زیرساختی چون هزینه بر است، آماده سازی آن  کار دانشجو و فارالتحصیل بیکار نیست.

نماینده مردم گرگان و آق قلا بیان داشت: دولت باید اول تامین اعتبار برای ایجاد زیرساختهای مورد نیاز انجام می داد تا هزینه های بهره برداران کاهش می یافت.

وی یادآورشد: اکنون دانشجویان باید ابتدا زیرساختها را آماده کنند که این از نظر اقتصادی به صرفه نیست و مشکلات بعدی را به دنبال دارد.

امامی درباره طرح های مهر ماندگار گفت: یکسری طرح ها را دولت قرار است در مهر ماندگار ببرد و معنا و مفهوم آن این است که قبل از پایان دوره دولت باید بهره برداری شوند و مشکل اعتباری وجود ندارد.

دبیر مجمع نمیاندگان گلستان با اشاره به نرخ بیکاری در گرگان و آق قلا گفت: بر اساس آمارهای ارائه شده و اشتغال های موقت ایجاد شده روند مطلوب است ولی واقعیت آن است که نرخ واقعی بیکاری بیشتر است.

کد خبر 1652076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha