به گزارش خبرنگار مهر، عیسی امامی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع بافندگان فرش گلستانی بیان داشت: در وضع کنونی ما باید یک تلفیقی میان این هنر با اقتصاد قائل شویم و این هنررا با تمام زیبای هایش باید برایش قیمتی در نظر گرفت تا جایی برای تداوم و حیات بافنده و خود فرش ایجاد شود.
وی تصریح کرد: امروزه با توجه به مشکلاتی در حوزه اشتغال می توان در این زمینه با یک سرمایه گذاری کم به هدف های بزرگی رسید زیرا بعد از نفت با توجه به سوابق درخشان فرش در بازارهای جهانی یکی از منابع درآمدی غیر نفتی در بخش صادرات غیر نفتی باشد.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای موضوع صنعت فرش دستباف را بسیار جدی قلمداد کرد و اظهار داشت: در این زمینه به نظر می رسد یک باسازی هویتی نیاز است و ایجاد یکسری سیاست های جداگانه ای در این مسیر تا ما را زودتر به هدف برساند هرچند تعدادی تشکل در این زمینه تشکیل شده است ولی کافی نیست.
وی اضافه کرد: تولید کننده فرش نباید دغدغه فروش و تامین منابع را داشته باشد و ما در این زمینه نیاز به تحول در بحث تنظیم رابطه ها و تقویت تشکل ها داریم و همچنین باید نگرانی ها در این زمینه ها برطرف گردد و سیاست های دولت به سمتی برود که برای صادرکنندگان در این زمینه تشویق هایی در نظر گرفته شود.
فرش ایرانی خوب به جهان معرفی نشد
این مسئول با اشاره ما باید ذائقه های بازار های هدفمان را بشناسیم افزود: ما در زمینه تولید اول تولید می کنیم و بعد به دنبال بازار می افتیم در حالی که این موضوع باید بر عکس باشد و این بازاری که ما در حال حاضر مشاهده می کنیم نشان دهنده این است که ما نتوانستیم فرش ایرانی را خوب به دنیا معرفی کنیم .
وی ادامه داد: کار تبلیغاتی در این فضا می تواند عامل موثری برای فروش باشد و دلیل دیگر ما کم بودن تنوع ها است و همچنین باید سعی کنیم این محصول را ارزانتر در بازار های جهانی ارائه کنیم.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای با اشاره به اینکه یکی از ایراد های اصلی برخی از مسئولین ما در حال حاضر برای ایجاد برنامه ریزی های مناسب داده های آماری است، گفت: این معضل باعث می شود میزان کارائی کم شود و همچنین یکی دیگر از ایرادهای اساسی دیگر برگشتن به گذشته است بلکه ما باید سعی کنیم طبق کارایی ، توانایی و هدفی که در پیش گرفته ایم به جلو برویم.
عیسی امامی افزود: دولت هر لایحه ای که به مجلس می فرستد باید به اعتبار برنامه باشد تا بتواند خودش را به هدف گذاری برساند.
وی با عنوان اینکه سرمایه های دولت محدود است بیان داشت: ما در کشور نقدینگی محدود داریم که این برعکس نیاز های نامحدود ما است و باید در این زمینه اقتصاد را آزاد کنیم و برای اینکه افتصاد ما پویا شود نیاز دارد تا مردمی شود و تا زمانی که این امر صورت نگیرد پویا نخواهد شد.
نظر شما