به گزارش خبرنگار مهر، در نشست عصر چهارشنبه شاعران و اساتید شعر استان مرکزی، آنان نقدهای خود بر این کتاب "باد مخابره خواهد کرد " مجموعه شعر آزاد غزال مرادی را قرائت و نقد کردند.
غزال مرادی متولد سال 1363 در تهران است و در حال حاضر در ساوه زندگی می کند.
وی فعالیت ادبی خود را از سال 77 آغاز کرده و کتاب شعری را نیز به چاپ رسانده تا علاقمندان ضمن قرائت و نقد آن به افق هایی در شعر امروز دست یابند.
اشعاری ساده در عین پیچیدگی
محمد عباسیان یکی از شاعران حاضر در این جلسه در خصوص نقد این کتاب گفت: درون مایه اشعار این کتاب در عین آزاد بودن پیچیدگی هایی داشت که مخاطب را خسته نمی کرد.
وی افزود: زنانگی شاعر در جای جای کتاب به چشم می خورد و حتی در برخی از موارد شاعر صراحتا به آن اشاره کرده بود.
مروت محمدی دیگر منتقد این نشست در خصوص اشعار غزال مرادی گفت: این کتاب دارای تصویر پردازیهای بکر است که با استفاده از تخیل، عاطفه و اندیشه شکل گرفته است.
عباسیان افزود: تصویر در این کتاب راهی است برای فرار از تنگنای قرار دادها، که به خوبی با تشبیه و استعاره تلفیق شده است.
جای خالی عشق
خدیجه رحیمی شاعر واستاد دانشگاه نیز در نقد خود گفت: نکته قابل توجه در این کتاب پرداختن به مقوله جنگ و مسائل اجتماعی بود، هرچند که در مقوله عشق "در باد مخابره خواهد کرد" اتفاق تازه ای نیفتاده بود.
حس کودکی در اشعار/ کدهای سردرگم کننده
سعید ربیعی رباعی سرای اراکی در خصوص اشعار این کتاب گفت: وجود و ردپای نستالژِی و حس کودکی در عین سادگی از ویژگی های این کتاب بود اما در برخی موارد اشعار از دوپارگی و کدهای شخصی و غیرقابل درک برای مخاطب رنج می برد.
شاعر: خواهان رویکرد اجتماعی در شعرم
غزال مرادی شاعر این کتاب در خصوص اشعار کتابش در این نشست گفت: این کتاب شامل 86 شعر سپید است که در سال های 84 تا 89 سروده ام.
وی ارتباط بین واژه های اساطیری به شکل نوین و مفاهیم نوستالژی را ازویژگی اشعارش خواند و اظهار داشت: اشعار این کتاب رویکرد اجتماعی دارد و نگاه به مسائل زن در آن برجسته است.
نظر شما