احمد علی مقیمی در گفتگو با خبرنگار مهراظهار داشت: باید تلاش کنیم از تمام ظرفیت های موجود منطقه برای تکمیل سریعتر این طرح استفاده کنیم تا شاهد بهره برداری به موقع آن باشیم.
وی بیان داشت: بدون تردید کشاورزی شرق مازندران با آغاز بهره برداری از این سد، دچار تحول و رشد فراوانی می شود و به همین دلیل از هیچ تلاش و کوششی برای افتتاح آن در زمان تعیین شده دریغ نخواهیم کرد.
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی افزود: برای تسریع در تکمیل این طرح، سد گلورد در ردیف طرح های مهر ماندگار که مختص به طرح های نیمه تمام قرار گرفت تا از این طریق و با جذب سریع و بیشتر بودجه ، برای بهره برداری آماده شود.
با ساخت و آبگیری سدگلورد، آب مورد نیاز 25 هزار هکتار از اراضی شالیزاری مناطق پایین دست تامین خواهد شد.
با تغییر بدنه سد ازهسته رسی به سنگریزه ای با پوشش بتنی(C.F.R.D) در سال ای گذشته، امکان فعالیت در هر شرایط آب و هوایی برای ادامه اجرای این طرح مهیا شده و این طرح با پیشرفتفیزیکی مناسب با قوت و سرعت فراوان در حال اجراست.
نظر شما