پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۱۸

آیت الله جعفری:

حقوق مسلمانان در میانمار نقض می شود/ سکوت سازمانهای به اصطلاح مدافع حقوق بشر

حقوق مسلمانان در میانمار نقض می شود/ سکوت سازمانهای به اصطلاح مدافع حقوق بشر

کرمان - خبرگزاری مهر: امام جمعه کرمان با اشاره به کشتار مسلمانان در میانمار گفت: در مقابل چشمان جهانیان مسلمانان میانمار قتل عام می شوند اما سازمانهای به اصطلاح مدافع حقوق بشر سکوت کرده اند و نظاره گر پایمال شدن حقوق مسلمانان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید یحیی جعفری در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمان اظهارداشت: مسلمانان در مناطق مختلف جهان شاهد ظلم و ستم به خواهر و برادران دینی خود هستند و این درحالی است که همه سکوت کرده اند و هیچ نهاد و سازمانی دم بر نمی دارد.

وی تصریح کرد: قتل عام مسلمانان میانمار بسیار تاسف بار است اما هیچ نهاد و دولتی این امر را محکوم نکرده است و هر روز بر ابعاد فاجعه افزوده می شود.

وی گفت: نهادهای بین المللی زمانی که به نفع خودشان است شعار دفاع از حقوق بشر سر می دهند اما جایی که هیچ منافعی برای غرب نداشته باشد سکوت می کنند.

وی سران فاسد برخی دولتهای اسلامی و استکبار را مهمترین مشکل مسلمانان دانست و گفت: دورانی که مسلمانان میانمار تجربه می کنند بسیار غم انگیز است و برخورد وحشیانه دولت این کشور با آنها مایه تعجب هر فرد آزاده است.

آیت الله جعفری ادامه داد: چگونه دولتهای غربی برای دخالت در امور داخلی یک کشور همراه می شوند اما در مقابل خونریزی فجیع در میانمار ساکت مانده اند و چه توجیهی در این زمینه دارند.

خطیب جمعه کرمان افزود: ببینید در سوریه چگونه غرب دخالت می کند و هر روز بر آتش فتنه می افزاید و دلیل این امر هم منافعی است که برای غرب و رژیم جعلی اسرائیل به همراه دارد اما اگر در میانمار دخالت کنند چون به نفع مسلمانان تمام می شوند سکوت می کنند.

وی با تاکید بر لزوم وحدت بین مسلمانان گفت: وحدت و یکپارچگی تنها رمز موفقیت است و باید در این راستا تلاش شود.
 
وی در ادامه به ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: این ماه پر از برکت است و باید همه ارزش این ماه را درک کنند.
 
امام جمعه کرمان گفت: حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و رعایت ارزشهای اسلامی بسیار مورد تاکید قرار دارد و در این زمینه همه مردم و دستگاهها باید همکاری داشته باشند.
کد خبر 1654107

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha