به گزارش خبرنگار مهر، ضیاء رسولی بعدازظهر جمعه در جمع خبرنگاران افزود: در همین مدت، یک هزار و 87 دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شده است.
وی بیان کرد: امدادگران مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان، در سه ماهه نخست سال جاری 9هزار و 207 ماموریت انجام دادند.
رسولی اظهار داشت: در این ماموریتها هشت هزار و 179 بیمار به مراکز درمانی انتقال داده شد که از این تعداد، یک هزار و 91 نفر مجروحان حوادث ترافیکی بودند.
مدیر کل مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان بیان داشت: 22 نفر نیز به علت شدت تصادف، قبل از رسیدن نیروهای این مرکز در محل حادثه جان باختند.
رسولی افزود: با توجه به سرعت حضور نیروها در صحنه و عملکرد مطلوب آنان در این بازه زمانی، هیچ مورد فوتی در هنگام حضور نیروهای مرکز اورژانس و یا حین انتقال بیمار وجود نداشته است، که نشاندهنده کاهش 100 درصدی این نوع از تلفات، در مقایسه با سال گذشته است.
وی عنوان کرد: امدادگران مرکز اورژانس استان همچنین در سه ماهه نخست سال، به 305 بیمار قلبی، 182 بیمار تنفسی و 396 بیمار مسمومیت رسیدگی کردند.
نظر شما