به گزارش خبرگزاری مهر، خلیل جمشیدی در جلسه کار گروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان بیجار اظهار داشت: خانواده ها برای تحکیم و افزایش سلامت اجتماعی و فرهنگی می توانند سیره و روش زندگی حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) را الگو و اسوه زندگی خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه رعایت اصول ارزشی و اسلامی و ترویج زندگی ائمه معصومین در زندگی سبب سعادتمندی و تعالی خانواده ها در دنیا و آخرت میشود، افزود: خانواده ها با تربیت و آموزش اسلامی می توانند کانونی گرم و موفق داشته باشند.
کاهش پنج درصدی آمار طلاق در بیجار
فرماندار بیجار در ادامه ضمن اشاره به آمار طلاق در این شهرستان ادامه داد: در سال 82 از هر 24 مورد ازدواج تنها یک مورد به طلاق منتهی می شد اما این میزان با گذشت زمان فزونی گرفته و در سال های اخیر از هر 9 ازدواج یک مورد به طلاق ختم می شود.
جمشیدی یادآور شد: خوشبختانه در سال 90 شاهد کاهش پنج درصدی آمار طلاق در شهرستان بیجار نسبت به سال 89 هستیم ولی این میزان کافی نیست و باید برای کاهش آن تلاش کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به آمار ثبت واقعه ازدواج در شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: آمار واقعه ازدواج در بیجار در سال 90 نسبت به سال قبل از آن 10 درصد افزایش را نشان می دهد.
بی حجابی و اعتیاد دو عامل اصلی طلاق در شهرستان
فرماندار بیجار در ادامه بی حجابی و اعتیاد را از عوامل اصلی طلاق در جامعه نام برد و اظهار داشت: عدم رعایت صحیح حجاب از سوی بانوان و اعتیاد همسران به مواد مخدر از مهمترین عوامل افزایش بروز پدیده طلاق و سست شدن بنیان خانواده ها است.
جمشیدی افزود: تاثیر حفظ حجاب بر تحکیم بنیان خانواده ها و سلامت روانی جامعه امروزه بر هیچ کسی پوشیده نیست و باید این مساله برای جوانان نیز به درستی تبیین شود.
وی در پایان ضمن تاکید بر رعایت معیارهای دینی از سوی خانواده ها ادامه داد: تنها راه سعادت و خوشبختی جوانان در روی آوردن به مساجد، نهاد روحانیت، آموزه های راستین دینی و همچنین پرهیز از مدگرایی و افزایش شناخت تاثیر مخرب هجمه های فرهنگی در زندگی است.
اولین جلسه کار گروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان بیجار با حضور امام جمعه، مشاوران و کارشناسان ارشد علوم اجتماعی در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
نظر شما