پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۰:۴۹

حسنی حلم:

ترافیک همدان آزاردهنده است/ راهور همدان با کمبود نیروی انسانی مواجه است

ترافیک همدان آزاردهنده است/ راهور همدان با کمبود نیروی انسانی مواجه است

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه گفت: رفع مشکلات ترافیکی همدان نیازمند برنامه‌ریزی و همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیداحمد حسنی‌حلم در جلسه کمیسیون عمرانی و شهرسازی شورای اسلامی شهر همدان افزود: مسئولان دستگاه‌های اجرایی باید از اختیارات خود برای بهبود وضعیت شهری استفاده کنند.

حسنی‌حلم با اشاره به مشکل کمبود نیروی انسانی پلیس راهور همدان افزود: علیرغم کمبود نیروی انسانی می‌توان با برخورد مناسب و خوب رضایتمندی شهروندان را کسب کرد.

وی با بیان اینکه برخورد خوب عوامل راهنمایی و رانندگی در جلب حمایت مردم مؤثر است، افزود: این امر در تشویق مردم به رعایت قوانین و مقررات بیشتر مؤثر خواهد بود.

همدان در مقایسه با مراکز استان‌های بزرگ عقب ماندگی‌های زیادی دارد

عضو شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه شهر همدان در مقایسه با مراکز استان‌های بزرگ عقب ماندگی‌های زیادی دارد، اظهار داشت: شورای اسلامی این شهر با اتخاذ تصمیم های مناسب به دنبال رفع این مشکلات است.

حسین صادقیان با بیان اینکه مسئولان باید در راستای اجرای پروژه‌ها کمبودها را رفع کنند، اظهار داشت: این اقدام در روند پیشرفت کارها بسیار مؤثر است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان نیز کمبود نیروی انسانی را مهمترین مشکل راهور این شهرستان دانست و گفت: بیشتر مناطق داخل شهر بدون مأمور بوده و برای پاسخگویی به نیاز ترافیکی مشکل وجود دارد.

علی فکری افزود: با توجه به گستردگی‌های شهر همدان نیروی بیشتر برای کنترل بار ترافیکی در مناطق مختلف همدان نیاز است.

مشکل کمبود نیروی انسانی پلیس راهور در روزهای پایانی هفته افزایش می‌یابد

وی اضافه کرد: مشکل کمبود نیروی انسانی پلیس راهور در روزهای پایانی هفته افزایش می‌یابد و باید بیشتر نیروها به محورهای عباس‌آباد و گنجنامه اعزام شوند.

وی روان‌سازی بار ترافیکی را مهمترین هدف راهور دانست و اظهار داشت: همه تلاش در این است که کمترین مشکل برای تردد شهروندان ایجاد شود.

فکری از همکاری‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح‌های عمرانی و حفاری‌های سطح شهر خبر داد و گفت: کاهش بار ترافیکی همدان نیاز به نصب دوربین‌های کنترل ترافیک دارد که باید در این زمینه اقدام شود.

رئیس کمیسیون عمرانی و شهرسازی شورای اسلامی شهر همدان نیز با تأکید بر همکاری نیروی انتظامی و شرکت‌های خدمات‌رسان در اجرای پروژه‌های شهرداری اظهار داشت: همکاری‌ها باید به صورتی باشد که وقتی خدمتی انجام شود با یک ناهماهنگی و نقصی در کار زحمات دستگاه‌های اجرایی از بین نرود.

نرگس نورالله زاده اضافه کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی با شهرداری در اجرای پروژه‌ها ضروری است، چرا که روند و چگونگی اجرای این طرح‌ها مورد توجه مردم قرار می‌گیرد.

باید از فرصت سوزی در اجرای پروژه‌ها جلوگیری کرد

نورالله زاده با بیان اینکه باید از فرصت سوزی در اجرای پروژه‌ها جلوگیری کرد، تأکید کرد: انتظار می‌رود طرح‌ها و پروژه‌هایی که در کمیته‌های شهرستان اجرای آنها به تصویب می‌رسد توسط دستگاه‌های ذیربط اجرایی شود.

نایب رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر همدان نیز گفت: در سال‌های اخیر گام‌های مؤثر و جامعی در راستای رفع مشکلات شهری برداشته شده است.

سعید بیات عملکرد دستگاه‌های اجرایی در اجرای پروژه‌ها را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: نصب دوربین‌های کنترل ترافیک از مهمترین راهکارهای رفع معضل ترافیک شهری است، چرا که این اقدام خود کنترل را از طرف مردم به دنبال دارد.

اجرای پروژه‌های شهری باید در فرصت زمانی مناسبی انجام شود

در ادامه معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری همدان گفت: اجرای پروژه‌هایی که روند آن با زندگی شهروندان درگیر می‌شود باید در فرصت زمانی مناسبی انجام شود.

محمد تبریزی با اشاره به بار ترافیکی چهارراه پژوهش افزود: کاهش ترافیک این نقطه از شهر به دلیل حجم سفر و تردد زیاد در ایام تعطیل نیازمند اتخاذ تدابیر ویژه‌ای است.

تبریزی با بیان اینکه در کمیته ترافیک پیشنهاداتی برای روان‌سازی ترافیک چهارراه پژوهش ارائه شده است، یادآور شد: تا اجرایی شدن طرح جدید طرح‌های ویژه‌ای به صورت موقتی در این نقطه اجرایی خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری همدان نیز با بیان اینکه بیشتر پروژه‌های عمرانی در معابر شهری اجرا می‌شوند، گفت: فعالیت و کارهای خدماتی به عنوان مدیریت شهری محسوب می‌شود، لذا همکاری دستگاه‌های اجرایی در این اقدامات ضروری است.

موسی رسولی بر اجرای مصوبات تأکید کرد و افزود: مسئولان باید در انجام وظایف خود متعهد باشند.

رسولی اظهار داشت: باید دستگاه‌های اجرایی به ویژه نیروی انتظامی همکاری‌های لازم را با شهرداری در اجرای پروژه‌ها داشته باشند.

کد خبر 1654398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha