پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۱۱

بهروان در گفتگو با مهر:

مسئولان صداوسیما حسن نیت نداشتند/ فقط به خاطر مردم اجازه پخش دادیم

مسئولان صداوسیما حسن نیت نداشتند/ فقط به خاطر مردم اجازه پخش دادیم

سرپرست کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال تاکید کرد مسئولان صداوسیما حسن نیت نداشتند و حتی براساس قرارداد سال گذشته پخش تلویزیونی مسابقات لیگ برتر عمل نکردند.

غلامرضا بهروان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص نوع پوشش تلویزیونی دیدار تیم‌های استقلال و آلومینیوم هرمزگان که در آن بخش عمده‌ای از تبلیغات دور زمین پوشش تصویری داده نشده بود، گفت: من برای تماشای بازی استقلال - آلومینیوم هرمزگان در ورزشگاه آزادی حضور داشتم و پس از بازی همکارانم به من اطلاع دادند که دوربین‌های تلویزیونی به گونه‌ای بازی را پوشش تصویری دادند که تبلیغات دور زمین در جریان بازی تا حدود زیادی به چشم نیاید.

وی در همین خصوص افزود: پس از پایان بازی استقلال - آلومینیوم فیلم بازی را دیدم که این موضوع کاملا مشهود بود. علاوه بر این کیفیت پوشش تصویری بازی نیز نسبت به سال گذشته بسیار افت کرده بود. به همین خاطر امروز شنبه در دفتر آقای کفاشیان حضور پیدا کردم و در این خصوص بحث و گفتگو کردیم.

سرپرست کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال در خصوص درخواست غرامت 500 میلیون تومانی شرکت تبلیغاتی طرف قرارداد فدراسیون از سازمان لیگ به دلیل پوشش تصویری نامناسب تصویری تبلیغات دور زمین در جریان دیدار استقلال - آلومینیوم هرمزگان اظهار داشت: هنوز نامه‌ای از شرکت تبلیغاتی که طرف قرارداد فدراسیون فوتبال است در خصوص دریافت غرامت 500 میلیون تومانی از سازمان لیگ به دست ما نرسیده و اگر برسد آن را در اختیار قسمت حقوقی فدراسیون فوتبال قرار خواهیم داد.

وی در این خصوص تاکید کرد: مطمئن باشید هیچگونه کوتاهی در خصوص این موضوع از سازمان لیگ صورت نگرفته و این اشتباه و کوتاهی از سوی مسئولان سیماست، بنابراین طرف حساب آنها صدا و سیماست نه سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال.

بهروان خاطر نشان کرد: فقط این را بگویم که مسئولان وزارت ورزش در خصوص پخش هفته اول رقابت‌های لیگ برتر طی تماسی با رئیس فدراسیون فوتبال از ما خواستند که به خاطر مردم و علاقه‌مندان به فوتبال اجازه ورود دوربین‌های تلویزیونی و پوشش زنده رقابت‌های لیگ برتر را بدهیم و ما نیز با وجود اینکه به هیچ توافقی با مسئولان صداوسیما نرسیده بودیم در این زمینه با سیما تعامل کردیم اما متاسفانه دوستان در صداوسیما حسن نیت نداشتند و حتی براساس قرارداد سال قبل نیز عمل نکردند و دیدار تیم‌های استقلال و آلومینیوم هرمزگان را به گونه‌ای پوشش دادند که تا حدود زیادی تبلیغات دور زمین به چشم نیاید.

وی درخصوص احتمال برگزار شدن رقابت‌های جام حذفی نیز تصریح کرد: من موافق برگزاری رقابت‌های جام حذفی هستم اما این موضوع باید در نشست روز دوشنبه اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مورد بررسی قرار گرفته و در خصوص آن تصمیم گیری شود. قطعا من نیز تابع تصمیم هیات رئیسه فدراسیون فوتبال خواهم بود.

کد خبر 1654538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha