به گزارش خبرگزاری مهر، در این دوره از جشنواره طنز مکتوب 337 اثر در بخش «شعر»، 249 اثر در بخش «نثر»، 45 اثر در بخش «مقاله»، 291 اثر در بخش «داستان کوتاه»، 66 اثر در بخش «نمایشنامه» و 53 اثر در بخش «کوتاه نوشت»، به دبیرخانه رسیده است.
بنا بر این گزارش، از کل آثار 913 اثر با موضوع آزاد و 128 اثر در موضوع ویژه جشنواره حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی دسته بندی شده است.
جشنواره سراسری طنز مکتوب در دوره پیشین (ششمین دوره) نیز آماری تقریبا نزدیک به این دوره، یعنی 1012 اثر را در کارنامه خود ثبت کرده بود.
جوایز شرکتکنندگان برتر هفتمین جشنواره طنز مکتوب نفر اول در هر بخش 30 میلیون ریال به همراه تندیس و دیپلم افتخار، نفر دوم در هر بخش 20 میلیون ریال به همراه لوح تقدیر و نفر سوم در هر بخش 15 میلیون ریال به همراه لوح تقدیر در نظر گرفته شده است.
هفتمین جشنواره سراسری طنز مکتوب 25 و 26 شهریور ماه به همت دفتر طنز حوزه هنری در تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما