علی حکیمیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این تعداد از جوانان در کلاسهای اوقات فراغت تابستانی که از سوی مدیران کانون های مساجد مناطق استان برنامه ریزی شده است شرکت کردند.
وی بیان داشت: هم اکنون 430 کانون مساجد استان یزد زمینه جذب اوقات فراغت جوانان و نوجوانان را فراهم کرده است.
مسئول کانون فرهنگی مساجد استان ادامه داد: برای تشکیل کلاسهای فنی وحرفه ای علمی وفرهنگی تفاهم نامه ای میان سازمان فنی و حرفه ای و جهاد دانشگاهی با کانون مساجد استان امضا شده است که جوانان و نوجوانان علاوه بر شرکت در کلاسهای آموزش قرآن، احکام دینی و کلاسهای متعدد فرهنگی، هنری از کلاسهای فنی وحرفه ای وجهاد دانشگاهی هم بهره مند شودند.
حکیمیان تصریح کرد: شرکت کنندگان علاوه بر شرکت در این کلاسهای آموزشی از اردوهای درون وبرون استانی هم بهره مند خواهند شد.

یزد - خبرگزاری مهر: مسئول کانون فرهنگی مساجد استان یزد گفت: بیش از 40 هزار نفر از جوانان و نوجوانان استان جذب مراکز اوقات فراغت کانون مساجد استان یزد شدند.
نظر شما