پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۰۴

پرندوار عنوان کرد:

ادارات به شوراها بی توجهی می کنند

ادارات به شوراها بی توجهی می کنند

یاسوج - خبرگزاری مهر: نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استانها گفت: ادارات و سازمانها، وظایف متقابل خود نسبت به شوراها را یا نمی دانند یا اینکه بی توجه از آن عبور می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین پرندوار ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مهمترین عملکرد شورای عالی استانها تلاش برای ایجاد جامعه نمونه اسلامی بوده که یک فراز مهم در قانون اساسی است.

وی بیان کرد: شوراها می توانستند منشأ اثر مثبت و قابل قبولی باشند اما به دلیل جدی نگرفتن این نهاد، در سه دوره گذشته به اهداف اصلی خود نرسیدند.

عضو شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: اگر شوراها بخواهند در میهن اسلامی ایران اثرگذار باشند باید اول خود شوراها از یک تنه و بنیه قوی در همه زمینه ها برخوردار باشند.

پرندوار تصریح کرد: برنامه ریزی جامع و توان قوی نیروسازی از کارکردهای مهمی است که برای شوراها تعریف شده است.

وی با بیان اینکه شوراها باید در امور تأثیرگذار و مهم استانی و کشوری حضور موثری داشته باشند، افزود: متاسفانه شوراها برای دستیابی و نظارت در امورات اجرایی خواسته یا ناخواسته موفق نبوده اند.

پرندوار عنوان کرد: اگر مجموعه شوراهای اسلامی بخواهند در کشور اثرگذار باشند باید به سمت و سوی اهداف اصلی خود گام بردارند و مطابق اصول مطروحه مواد قانون اساسی حرکت کنند.

عرصه خدمتگزاری بر شوراها بسته شده است

وی با بیان اینکه با عرصه خدمتگزاری بر شوراها مسدود شده، گفت: هیچ مدیری یا نهادی یا ارگانی یا وزارتخانه ای وظایف متقابل خود نسبت به شوراها را یا نمی دانند و یا اینکه با بی توجهی از آن عبور می کنند.

سخنگوی شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: سه دوره است که چگونگی تشکیل یک تیم و اتاق فکر کارآمد برای پاسخگویی به نیازهای شورای اسلامی به دغدغه فکر و ذهن مدیران، مسئولان، متفکران، دست اندرکاران، قانون گذاران، سیاستمداران، صاحب نظران تبدیل شده است.

وی اظهار داشت: عده ای با زیرکی و شاید با اغراض مختلف سعی بر آن دارند که شوراها و مسئولیت آنان را کمرنگ جلوه دهند.

پرندوار با انتقاد از مسئولینی که به جایگاه شوراها اهمیتی نمی دهند، یادآور شد: مجموعه شوراهای روستاها و عشایر مورد توجه مسئولین نیست و اهمیتی در بود و نبود آنان احساس نمی کنند.

وی یکی از وظایف شوراهای روستایی را انتخاب دهیاران عنوان کرد و افزود: دهیاری هم در اختیار بخشداران بوده و شرح وظایفش را بخشداران معین می کنند و در کنار دهیاران، شورای بخش اداره می شود.

پرندوار با اشاره به مشکلات شوراهای استان بیان کرد: شورای شهرستان را فرمانداران حمایت و محل کار و جلسات آنان را تعیین می کنند که اکنون مورد کم لطفی قرار گرفته اند.

وی با ابراز تأسف از وضعیت کنونی شورای اسلامی استان افزود: این شوراها دائما در حال  کوچند و تا اندازه ای امکانات نسبی برایشان فراهم است.

پرندوار با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس و اعضای شورای اسلامی  باید در کنار هم باشند، گفت: نمایندگان مجلس اعضای شوراها را رقیب محلی خود به حساب می آورند.

کد خبر 1655515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha