به گزارش خبرگزاری مهر، جلای صفری درهجدهمین جلسه ستاد اجرایی طرح توسعه کشاورزی شهرستان روانسر گفت: این طرح ها شامل یک طرح احداث جایگاه و خرید بره با ظرفیت 32 راس، یک طرح بهسازی جایگاه و خرید گوسفند داشتی با ظرفیت 30 راس، پنج طرح خرید تراکتور و ادوات کشاورزی، یک طرح احداث جایگاه و خرید گوساله با ظرفیت 20 راس و یک طرح احداث مرغداری گوشتی 20 هزار قطعه ای است که با اجرایی شدن این طرحها زمینه اشتغال 12 نفر فراهم می شود.
صفری افزود: محل اجرای این طرح ها در روستاهای تم تم، تپه کل، قلعه خدامروت خان، گمشتر سفلی، کانی خضران، زالواب، امرآباد، تپه کوئیک و منصورآقایی است.
وی همچنین از به تصویب رسیدن نه طرح کشاورزی در شهرستان روانسر خبر داد.
وی افزود: میزان اعتبارات اختصاص یافته به این طرح ها بالغ بر هشت میلیارد و 980 میلیون ریال است.
نمایشگاه علوم قرآنی در جوانرود
به مناسبت ماه مبارک رمضان، نمایشگاه علوم قرآنی با حضور مسئولان در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جوانرود گشایش یافت.
در این نمایشگاه بیش از شش هزار جلد کتاب و نرم افزار در زمینه های علوم قرآنی، دینی و مذهبی و ادبیات در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است و محصولات این نمایشگاه با 35درصد تخفیف عرضه می شود.
بر اساس این گزارش این نمایشگاه صبح و عصر به مدت 10 روز برای بازدید علاقه مندان برپا است.
نمایشگاه مبل و دکوراسیون منزل در جوانرود
نمایشگاه مبل و دکوراسیون منزل با حضورفرماندار و تعدادی از مسوولان این شهرستان روز دوشنبه در جوانرود گشایش یافت.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت جوانرود، هدف از برگزاری این نماشگاه را معرفی صنایع داخلی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی عنوان کرد.
بهمن محمدی افزود: این نمایشگاه با حضور چند شرکت تولیدی از تهران در 40 غرفه بر پا شده است.
وی تصریح کرد: این نمایشگاه به مدت پنج روز از ساعت پنج بعد از ظهر تا 24 شب دایر است و محصولات آن با 20 درصد تخفیف به فروش می رسد.
نظر شما